Mata: Tökéletes választ adtunk

A Manchester United középpályása, Juan Mata hiszi, hogy a Chelsea legyőzése az FA-kupa 5. fordulójában a "tökéletes reakció" volt első, Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt elszenvedett vereségükre.


Hétfőn este 2-0-s győzelemmel távozott a United a Stamford Bridge-ről azt követően, hogy a múlt héten ugyanilyen arányban kaptak ki a Paris Saint-Germaintől hazai pályán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán - amely az első veresége volt a Vörös Ördögöknek azóta, hogy José Mourinho helyét Ole Gunnar Solskjaer vette át a kispadon.

 

A Unitedre az FA-kupa következő körében már a Wolves vár, Mata pedig elégedett volt a Chelsea elleni teljesítményükkel az európai kudarcot követően.

 

"Ez volt a tökéletes reakció a Paris Saint-Germain elleni vereségünkre" - kezdte a spanyol középpályás.

 

"Nem könnyű a Stamford Bridge-en jól játszani és gólt sem kapva győzni a Chelsea ellen."

 

"Szerintem ez egy nagyon jó este volt számunkra, és rengeteg önbizalmat fog adni az előttünk álló mérkőzésekre."

 

 

Solskjaer magabiztos azt illetően, hogy a United építeni tud győzelmére és egészen az FA-kupa döntőjéig menetelnek, Mata pedig ezzel kapcsolatban kijelentette, a csapat még három fronton is harcban áll.

 

"Nehéz volt megemésztenünk a PSG elleni eredményt, de továbbra is hiszünk benne, hogy képesek lehetünk fordítani" - tette hozzá.

 

"A Premier League-ben az a célunk, hogy a kiváló sorozatunkat követően sikerüljön a legjobb négy között végeznünk. Egy-két hónappal ezelőtt az még eléggé lehetetlennek tűnt, hogy ott legyünk, ahol most vagyunk."

 

"Az FA-kupában közelítünk a Wembley felé, úgyhogy remélhetőleg újra elkísérhetnek majd oda minket a szurkolóink, mert az egy nagyon jó érzés."

 

Vasárnap újra a Premier League-ben lesz érdekelt a manchesteri alakulat, ráadásul hazai környezetben az ősi rivális Liverpoolt fogadják majd, Mata pedig abban reménykedik, hogy hozzájárulhatnak a szomszédvár bajnoki álmainak szertefoszlatásához.

 

"Ez egyike azon mérkőzéseknek, amelyet már annyira várunk, hogy a naptárunkban pirossal van szegélyezve a napja."

 

"Természetesen győzni akarunk. Otthon fogunk játszani és remélhetőleg egy remek napot tudunk szerezni a szurkolóinknak az Old Traffordon."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!