Kloppot lenyűgözte Solskjaer

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp azt mondta, Ole Gunnar Solskjaer bebizonyította, érdemes arra, hogy top klubot irányítson.


Solskjaert csak ideiglenesen nevezték ki a Manchester United élére azután, hogy Jose Mourinhot elbocsátotta a klub még karácsony előtt. Azóta a csapat szárnyal és remek eredményeket ért el.

 

Bár a Bajnokok Ligájában nem állnak a legjobban, a Premier League-ben már a negyedik helyre léptek előre, köszönhetően annak, hogy a norvég kilenc bajnokijából nyolcat megnyert a csapat, egyszer pedig döntetlent ért el.

 

Kloppot megkérdezték arról, mit is gondol Ole manchesteri teljesítményéről, amire a Pool menedzsere így felelt: "Én is menedzser vagyok és tudom, nem vagyunk bűvészek. Ez nem olyan, hogy megérkezünk és azt mondjuk, 'nem vagy jó, de én képes vagyok igazán jót kihozni belőled'. De nagyon jó játékosokkal vagyunk megáldva és Ole Gunnar Solskjaer ragyogó munkát végez."

 

"Mindez arról szól, hogy kihozd a csapatban rejlő potenciált, javítsd a kvalitásokat. Ő pontosan ezt tette, ami egy top klub menedzserévé tette."

 

"Nem ismerem őt, egyszer találkoztunk csak, tavaly La Mangában egy edzőmeccsen, amikor a norvég csapattal volt ott, egy kicsit beszélgettünk."

 

 

"Egy kedves fickó, az biztos, és amit tett, az igen nagyszerű."

 

Amióta Solskjaer átvette a csapatot, a United több 'kalózkodó' taktikát is átvett, ám Klopp úgy gondolja, nem lenne bölcs dolog találgatni, vajon miként fogja megközelíteni a mérkőzést a hazai alakulat.

 

"Meglátjuk, hogyan fognak ellenünk játszani" - folytatta Klopp. "Úgy vélem, több módon is tudnak játszani. Sokkal támadóbban állnak fel, ez világos, de a kontráik is nagy veszélyt jelentenek, főleg ha Martial és Lingard felépül."

 

"Nem csak egy dologban jók. Nagyon fizikális mérkőzés lesz, mindkét csapattól sokat követel majd a találkozó."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!