Mata blogja: Minden ellenünk volt, de mi vagyunk a United

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a Liverpool elleni rangadó és az ott elszenvedett sérülése szolgáltatta a témát.


Üdv mindenkinek,

 

Ma ezt a bejegyzést otthonról, csalódottan írom nektek amiatt, hogy nem tudtam befejezni a mérkőzést, de büszke vagyok a bátorságra és az erőre, amelyekről a csapattársaim tettek tanúbizonyságot azáltal, hogy mindent megtettek a pályán az egy pont megtartásáért, amely az első félidő végén még nagyon nehezen kivitelezhetőnek tűnt. Bármilyen eshetőség valószínűnek tűnt számunkra.

 

Ha van meccs, amit nem akar kihagyni United játékos, akkor az a Liverpool elleni, de el kell fogadnunk, hogy a sérülések a sport részét képezik. Szerencsére nem emlékszem, hogy korábban bármikor is hasonló helyzetbe kerültem volna, és 12 évnyi profi létet követően először kellett idő előtt elhagynom a pályát izomsérülés okán.

 

 

Igazság szerint hálásnak kell lennem, mert ez elég szokatlan rekord egy futballista esetében, viszont ez a derbin történt velem. Szomorúsággal tölt el, ráadásul nem ez volt az egyetlen sérülésünk - Andernek és Jessenek is hasonló okokból kellett elhagyniuk a pályát. Még mindig hihetetlen, hogy mindegyik az első félidőben történt velünk. Nem éppen ez volt az álomkezdés, amit egy nagy mérkőzésre elképzeltünk magunknak, de a csapat jól helyt tudott állni a sérülések ellenére, és mi dolgoztuk ki a nagyobb gólhelyzeteket is.

 

David újból lehúzta a rolót, így elérte a hatalmas mérföldkőnek számító 100 kapott gól nélküli mérkőzést a Premier League-ben. Tovább írja a történelmet. A szurkolók briliáns módon támogattak minket az Álmok Színházában, ahogyan mindig is szokták tenni a nagy alkalmakkor, és hiszem, hogy értékelték a csapat erőfeszítéseit, illetve a sérülések okozta nehéz szituációban otthon tartott 1 pontunkat. A saját problémám tekintetében néhány percig éreztem valamit, és csak remélni tudom, hogy nem rontottam a helyzeten azáltal, hogy versenyt futottam Salah-val a kontratámadásuk megakadályozása érdekében (meg kellett tennem!). Remélem, hogy semmi komoly. Mindent meg fogok tenni, hogy visszatérhessek amint csak lehet.

 

Nagyon köszönjük a támogatásotokat és az összes üzenetet, amiben gyors gyógyulást kívántatok. Legyen szép hetetek.

 

Ölelés,

 

Juan


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!