Solskjaer: Biztosak vagyunk a PSG legyőzésében

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint játékosai magabiztosak azt illetően, hogy képesek lesznek ledolgozni két gólos hátrányukat a PSG elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján.


A United a felnőtt csapat keretének számos tagját nélkülözni lesz kénytelen, amikor szerdán este a Parc de Princes-ben lépnek pályára.

 

Paul Pogba az Old Traffordon rendezett első mérkőzésen begyűjtött kiállítása miatt eltiltását tölti majd, míg Anthony Martial (lágyék), Jesse Lingard (térdín) és Ander Herrera (térdín) is azon kilenc játékos közé tartozik, akik sérülés miatt kihagyhatják a találkozót.

 

Mindazonáltal Solskjaer abban reménykedik, hogy megtépázott kerete is képes lesz emlékezetes estét produkálni majd a francia fővárosban.

 

"Azt kell hogy mondjam, a 2-0-s hátrányunk tudatában is magabiztosan állnak a mérkőzéshez" - kezdte Solskjaer.

 

"Tudjuk, hogy nehéz lesz. Játszottunk ellünk már hazai pályán, jó csapatról van szó, nekünk pedig sok a sérültünk, de ettől függetlenül van néhány srác, aki nagyon a részese akar lenni ennek az élménynek."

 

"Meg kell tennünk mindent. Meg kell másznunk az előttünk tornyosuló hegyet. Minőségi játékosaink vannak. Most majd kiderül, hogy pontosan mennyi is. Ez lesz talán a legfontosabb dolog ennek a mérkőzésnek a kapcsán."

 

 

Amikor arról kérdezték, előfordulhat-e, hogy bármelyik sérüléssel bajlódó játékosa felépül a PSG elleni meccsig, a norvég szakember hozzátette:

"Nem, nem igazán. Nem úgy tűnik."

 

"Nem hiszem, hogy megkockáztatjuk a [Martial] játékát. Még nem tudott edzésbe állni, szóval nem hiszem."

 

Solskjaer felszólította játékosait, hogy produkáljanak egy olyan, sokáig emlékezetes idegenbeli győzelmet, mint amilyent játékosként ő is átélt 1999-ben a Bajnokok Ligájában, amikor a Juventus 3-2-es legyőzésével jutottak egy lépéssel közelebb a későbbi Triplázáshoz.

 

"1-1 volt az eredmény hazai pályán, majd 10 perc alatt 2-0-s előnyre tettek szert otthon, ami után rögtön azt gondoltuk, hogy kiestünk."

 

"De amint sikerült idegenben egy gólt szereznünk, lélektanilag fölénybe kerültünk, majd 2-2-vel hirtelen már mi álltunk továbbjutásra, ami okán elkezdtek pánikolni és a mi szánk íze szerint alakultak a dolgok."

 

"Gólokat kell szereznünk a mérkőzésen. Ha sikerülne korán betalálnunk, akkor azonnal megnőnének az esélyeink."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!