Mata blogja: Hogyan ünnepeltem Romelu gólját

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a múlt- és az eheti sűrű program szolgáltatta a legfőbb témákat.


Ma azt követően írok nektek, hogy egyéni szinten évek óta az egyik legfurcsább hetemen vagyok túl. Ahogy már egy héttel ezelőtt leírtam nektek, nem szoktam hozzá ahhoz, hogy sérült vagyok. Az előző hetem úgy telt el, hogy nem tudtam együtt edzeni a csapattársaimmal. Természetesen mivel a rehabilitációs feladataimat az edzőközpontban végzem, ezért minden egyes nap körülöttük voltam, de az nem ugyanaz.

 

Nehéz, hogy nem tudok hozzájárulni a csapat teljesítményéhez, főleg egy olyan héten, amikor két meccset is játszottunk. Mindenki nagy örömére a fiúk jól teljesítettek a pályán, megmutatva, hogy harcképesek vagyunk. Szerdán egy nehéz helyszínen, a Selhurst Parkban sikerült nyernünk, ahol Lukaku duplázott, James Garner pedig bemutatkozhatott. Minden egyes alkalommal, amikor egy akadémista debütál a felnőtt csapatban, azt érezzük, hogy ez a klub legnagyszerűbb és egyben legfontosabb tradíciója és ez csak még erősebbé tesz minket. James, amellett hogy nagyszerű srác, remek középső középpályás is egyben, aki jó passzokkal operál és megfelelően irányítása alatt tudja tartani az adott mérkőzés iramát - remélhetőleg hatalmas karrier áll előtte.

 

Szombaton ismét győzni tudtunk, ezúttal egy fordítás után a Southampton ellen. Jó mérkőzést játszottak az Old Traffordon és tényleg nagyon remélem, hogy sikerül bennmaradniuk. A lenyűgöző gólok mérkőzése volt, amelyen szerencsére nekünk sikerült átszakítanunk a célszalagot. Fura számomra ugyanúgy mint ti, a tv előtt vagy a lelátón ülve ünnepelni a gólokat, de a végén természetesen nagyon boldog voltam :-) Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést annak tekintetében, hogy a riválisaink botlottak, így ezzel is közelebb kerülve a szezon végére kitűzött célunkhoz.

 

 

Ezen a héten további két meccsünk lesz ... amelyek valószínűleg megint nagyon lassan fognak eltelni számomra, de támogatni fogom a csapatot és folytatom a rehabilitációs folyamatomat. Jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mindennap egy kicsit jobban érzem magamat és azon dolgozom, hogy a lehető leggyorsabban visszatérhessek.

 

A PSG és az Arsenal személyében két top ellenféllel találkozunk majd ezen a héten. A párizsi összecsapás különösen keménynek ígérkezik az első felvonás tekintetében, de mi vagyunk a United és soha nem adjuk fel. Hinnünk kell benne, hogy lehetséges a fordítás. A hét későbbi részében ismét az Emiratesbe látogatunk, amely egy kulcsfontosságú találkozó lesz a Bajnokok Ligája indulás szempontjából.

 

Spanyolországban két 'Klasszikust' is rendeztek az elmúlt hét folyamán. Mindkettő a Barca győzelmével zárult, így tovább tudták növelni előnyüket a bajnoki tabellán, illetve bejutottak a kupa döntőjébe is. A fináléban a 11 év után ismét oda visszatérő Valencia lesz az ellenfelük. Rengeteg ember emlékeztetett engem arra, amikor én is átélhettem a személyes álmom megvalósulását. Hihetetlen kupamenetelést mutattunk be akkoriban, mindannyiunk számára felejthetetlen, és kimagaslik a karrierünkből. Minden jót kívánok nekik a döntőre, a Valencia szurkolók megérdemlik az ilyen pillanatokat.

 

Mára ennyi lenne. Remélem mindnyájatoknak szép hete lesz.

 

Ölelés,

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!