Berbatov: Tiszteld az óriást!

A Manchester United egykori csatára, Dimitar Berbatov arra emlékeztette a kétkedőket, hogy "tiszteljék az óriást", miután korábbi klubja kiütötte a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligájából.


A United úgy vágott neki a nyolcaddöntő visszavágójának a Parc de Princes-ben, hogy az első felvonáson 2-0-s vereséget szenvedtek, de Romelu Lukaku duplája és egy, a hosszabbításban a VAR segítségével megítélt, majd Marcus Rashford által a hosszabbításban értékesített büntetővel történelmi, 3-1-es győzelmet arattak és továbbjutottak a legjobb 8 csapat közé.

 

Berbatov, aki az Old Traffordon eltöltött négy szezonja alatt két Premier League bajnoki címet szerzett a csapattal, csütörtökön este posztolt videót közösségi oldalára, amelyben beszélt a "különleges párizsi estéről" és a United erőfeszítései dicséretének is adott hangot.

 

"Emberek! Beszélnünk kell a tegnap estéről. Micsoda este! Hihetetlen, felejthetetlen. Egy különleges este Párizsban, Manchesterből szeretettel" - kezdte videójában.

 

 

"Nem számít hány sérült vagy eltiltott játékosod van. Ha csapatként játszol, akkor valószínűleg nyerni fogsz, mert a csapat mindenek felett áll. A legfontosabb dolog a futball világában - a 'csapat'."

 

"Mindenki azt mondta, hogy lehetetlen, a 2-0-s hátrány túl sok a fordításhoz a PSG pedig túl erős. Most mit mondtok? Az igazság az, hogy elfelejtettetek egy apró részletet, mégpedig hogy ez még mindig a Manchester United."

 

"Nem számít mi történik, hol áll a csapat a tabellán. Tisztelned kell az óriást, különben szenvedni fogsz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!