Ole: Minőségi játékosokat kell figyelni

Ole Gunnar Solskjaer kihangsúlyozta, a Manchester Unitednek minőségi játékosokat kell igazolnia, de kimondottan Gareth Bale-ről nem kívánt konkrétumokat mondani.


A walesi válogatott játékost éveken át szóba hozták a Manchester Uniteddel és Zinedine Zidane újbóli kinevezése óta a távozásáról szóló hírek erősödtek.

 

Jonathan Barnett, Bale ügynöke többször is kijelentette, hogy a játékos marad Madridban, ám a United egyike azon maroknyi gárdának, melyek rendelkeznek azzal a pénzmennyiséggel, amivel megszerezhető a támadó.

 

 

Jose Mourinho, a Vörös Ördögök korábbi menedzsere nem titkolta vágyát, hogy megszerezze a 29 éves játékost, ám a megbízott menedzser nem nagyon mert beszélni egy esetleges nyári leigazolásról.

 

"Nem igazán tudok hozzászólni Gareth Bale ügyéhez, vagy más konkrét névhez, mert más klubok tulajdonában állnak" - nyilatkozta Solskjaer.

 

"De minőségi játékosokat kell figyelnünk határozottan, olyanokat, akik csapatként tudnak javítani minket."

 

"Rengeteg tényezőre kell gondolni, amikor leigazolsz egy játékost. A média és a szurkolók rövid távon gondolkoznak, de nekünk hosszabb távra kell gondolni és olyan játékost kell igazolni, aki személyisége terén is illik. Úgyhogy nagyon sok dolog van, amire gondolnunk kell."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!