Mata blogja: Közeleg az idő

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal az FA-kupa búcsú és a Bajnokok Ligája sorsolás szolgáltatta a főbb témákat.


Üdv mindenkinek,

 

Hetek óta ez az első alkalom, hogy egy kiesés után kell írnom nektek. Fájdalmas leírnom, hogy megérdemelt volt a szombati vereségünk Wolverhamptonban, amellyel búcsúzni kényszerültünk az FA-kupából és mindannyian tudjátok, hogy milyen reményeket fűztünk ehhez a sorozathoz azután, hogy számos nehéz összecsapáson voltunk már túl. Egészen az utolsó pillanatig harcoltunk, de jobbak voltak nálunk és el kell fogadnunk ezt. Ezek azok a helyzetek, amelyek erőpróba elé állítják az öltözői hangulatot és a személyiségünket, amelyekről sokat beszéltünk a győztes pillanatokban is. Biztos vagyok benne, hogy magunk mögött fogjuk hagyni ezt a vereséget és az erőforrásainkat maximálisan feltöltve tudunk a szezon legfontosabb szakaszára ráfordulni. Az idő közeleg.

 

Nagyon sajnálatos, mert az FA-kupa mérkőzésen térhettem vissza a Liverpool ellen elszenvedett sérülésemből és fizikai értelemben nagyon jól éreztem magamat. A meccs végén állhattam be és jól éreztem magamat, bár az még jobb érzés lett volna, ha egy fordítást is betudtunk volna mutatni az eredmény tekintetében.

 

 

Másrészről pénteken rendezték a Bajnokok Ligája sorsolását, ahol a Barcelonával párosítottak minket össze. Természetesen ez egy hatalmas kihívás lesz számunkra, de ez a klub erről, a csapásokból való talpra állásról, a nagy elvárásokról és a győzni akarásról szól. Mivel a Barca a világ futballjának egyik legnehezebb ellenfele, ezért mindezeket a gyakorlatba is át kell majd ültetnünk. A Főnöknek nagyon különleges lesz visszatérni a Camp Nou-ba, illetve azoknak is, akik 1999 májusában szintén ott voltak azon a különleges estén. A párharc nagy erőfeszítéseket igényel majd tőlünk, de készen állunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk a továbbjutás érdekében.

 

A La Ligaban a Barca legyőzte a Real Betist, köszönhetően Lionel Messi újabb zsenialitásának és csak remélni tudjuk, hogy nem játszik majd ennyire inspirálóan ellenünk. A Real Madrid győzni tudott Zinedine Zidane menedzserként való visszatérése alkalmából. Ő új érát kezdett a klubnál és biztos vagyok benne, hogy minden mérkőzést megakarnak majd nyerni a szezon végéig.

 

Emellett szeretnék gratulálni a Valencianak azért, hogy sikerült kivívniuk az Európa-liga negyeddöntőjébe való bejutást Krasznodarban. Most ünneplik a klub fennállásának centenáriumi évét és szeretném üdvözletemet küldeni a klubnak, illetve a Valencia szurkolóknak. Kívánom, hogy legyen még újabb 100 évük, tele boldogsággal és trófeákkal! A Villarreal elleni összecsapásuk, akik Európában nagyszerű formát produkálnak, nagyon érdekesnek ígérkezik.

 

Ölelés, legyen szép hetetek,

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!