Giggs visszaszólt Zlatannak

Ryan Giggs visszavágott Zlatan Ibrahimovic-nak azután, hogy a svéd kritizálta a 92-es korosztály tagjait, akik sokat panaszkodtak klubról a médiában. Giggsy viccesen megjegyezte, Zlatan biztosan többet tud a klubról, mint ők.


Ibra, aki 2016 és 2018 között játszott a Vörös Ördögöknél, a 92-eseket Ferguson Körének nevezte és azzal vádolta őket, hogy túl sokat kritizálják a klubot a tévében szakértőként dolgozva, valamint Paul Pogbát is túlzottan kritikusan nézték.

 

David Beckham, Paul Scholes, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt és Giggs is a 92-es korosztály tagjai, közülük csak Butt az, aki jelenleg is a klubnál dolgozik, ő az akadémiai igazgató jelenleg.

 

Zlatan azzal a javaslattal állt elő, hogy inkább meg kellene próbálniuk munkát vállalni a Unitednél ahelyett, hogy negatív kommenteket mondanának a klubról. Giggs - aki David Moyes és Louis van Gaal mellett edzőként is dolgozott a klubnál - azonban másképp érzi ezt.

 

 

"Amikor 2000 mérkőzésnél is több van a lábunkban a Manchester United játékosaként, akkor lehet véleményünk" - nyilatkozta Wales szövetségi kapitánya.

 

"Olykor pozitív, máskor negatív, de nem hiszem, hogy ez bármi hatással lett volna az eredményekre. A klub szurkolói vagyunk más, korábbi játékosokkal, akik a tévében vagy rádióban dolgoznak jelenleg."

 

"Erről szól a foci, különböző vélemények találkoznak. De nyilván többet tud a klubról, mint mi."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!