A United gesztusa a Molde csapatához

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Manchester United 1 millió fontot ad a Molde csapatának Ole Gunnar Solskjaerért cserébe.


A norvég menedzsert a hét folyamán végleg kinevezték a Vörös Ördögök kispadjára, ezért a Sky Sports arról számolt be, hogy a Molde csapata egy kedves gesztust kap az angol csapattól, mégpedig 1 millió fontot.

 

A hírek szerint a Molde csapata az összeg felét már megkapta a Unitedtől decemberben, miután beleegyeztek abba, hogy Ole ideiglenesen átvegye a csapat irányítását.

 

A norvég klub most megkapja az összeg másik felét is, remélve ezzel, hogy a klubok továbbra is szoros kapcsolatban lesznek egymással.

 

 

Solskjaer a 19 mérkőzéséből 14-en tudott diadalmaskodni, amióta átvette a United irányítását. Ráadásul továbbra is harcban van a legjobb négy közé jutásért.

 

A 46 éves szakember nem csak a csapat ligában nyújtott teljesítményét javította fel, hanem a Bajnokok Ligájában is egy parádés meccsen továbbjutott a PSG ellen. A következő fordulóban pedig a Barcelona vár a csapatra.

 

Solskjaer az első mérkőzésén 5-1-re győzött idegenben a Cardiff ellen, majd nyolc mérkőzésen keresztül győzni tudott, olyan csapatok ellen, mint az Arsenal és a Tottenham.

 

Emellett 12 mérkőzésen nem kapott ki a csapat a Premier League-ben, melyet egy Arsenal elleni 2-0-s eredmény szakított meg.

 

A United jelenleg ötödik a tabellán, csupán két pont hátrányban van a negyedik helyezett Arsenal mögött, a hétvégén pedig a Watfordot fogadják az Old Traffordon.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!