Shaw a Wolves ellen rendbe hozná a dolgokat

Luke Shaw abban reménykedik, a Manchester United ezúttal képes lesz pozitív eredménnyel elhagyni a Molineux gyepét, amikor kedden este a Wolverhampton Wanderers vendégei lesznek a Premier League-ben.


Ole Gunnar Solskjaer legénysége március 16-án abban a reményben látogatott Nyugat-Közép Angliába, hogy biztosíthatják részvételüket az FA-kupa elődöntőiben, azonban egy 2-1-es vereséggel kellett hazaindulniuk.

 

Csak 16 nap telik el addig, hogy a Vörös Ördögök újra Nuno Espirito Santo tanítványaival kerüljenek szembe, Shaw pedig a szombati, Watford elleni 2-1-es győzelmet követően elárulta, megfigyelhető az öltözőben egyfajta vágy azt illetően, hogy rendbe hozzák a dolgokat.

 

"A mérkőzést követően, különösen az elcsúszásom után, letaglózott voltam, a kiesésünk pedig nagyon fájt. Most koncentrálnunk kell és rendbe kell hoznunk a dolgokat" - jelentette ki az angol válogatott bekk.

 

"Természetesen ezzel már nem tudunk változtatni a múlton, mert az egy kupameccs volt, de most arra koncentrálunk, hogy a szezon végéig minden egyes mérkőzésen begyűjtsük a három pontot."

 

"Újra össze kell szednünk magunkat és a Wolvesra kell koncentrálnunk. Úgy akarunk odalátogatni, hogy aztán győzelemmel távozhassunk."

 

 

Az egykori Southampton védő a szezon asszisztja díjra is esélyes gólpasszt adott a Lódarazsak hétvégi legyőzésekor Marcus Rashfordnak az első félidőben és a folytatásban is rengeteget dolgozott csapata sikeréért a baloldalon.

 

Mivel a manchesteriek tartják a lépést a riválisokkal a top 4-ért folytatott harcban, Shaw elismerően beszélt Solskjaerról és pozitív csapatra gyakorolt hatásáról.

 

"Ez egy hatalmas dicséret a menedzser részére azt illetően, hogy ilyen rövid idő alatt mit ért el" - tette hozzá Luke.

 

"Mi mindannyian boldogok vagyunk miatta és izgatottsággal tölt el bennünket, hogy itt dolgozik a következő években is."

 

"Képes volt hihetetlen fordulatot előidézni a játékosok körében, ez pedig csak és kizárólag őt dicséri. Mindannyian nagyon várjuk, hogy az elkövetkezendő napokban, években vele együtt dolgozhassunk."

 

Azt követően, hogy Rashford és Martial góljaival sikerült visszatérniük a győztes útra, Shaw reméli hogy a siker következtében újult erővel tudnak belevágni a top 4-ért folytatott versenyfutásba.

 

"Ole eddig lenyűgöző munkát végzett azt illetően, hogy miként működnek a dolgok a klubnál, és remélhetőleg ez még hosszasan folytatódni fog."

 

"Mi mindannyian izgatottak vagyunk amiatt, hogy együtt dolgozhatunk vele és a stábjával. Nagyon jól és magabiztosnak érezzük magunkat, és maximálisan bízunk Oleban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolves - Manchester United

Premier League 33. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!