Mata blogja: 7 meccs áprilisban ... és nagyok!

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal az előttük álló sűrűnek ígérkező április hónap szolgáltatta a fő témát.


A hétfői nappal kezdetét vette április is, amely amellett hogy az egyik kedvenc hónapom, sok érzelmet is tartogat magában. Hét mérkőzésünk lesz ... és ráadásul milyen hét. Ha megnézzük az ellenfeleink listáját, láthatjuk, hogy milyen nagy kihívások elébe nézünk, sok pihenés nélkül. Kezdve a holnapi nappal, amikor először a Wolveshoz látogatunk majd. A Watford legyőzését követően utazunk hozzájuk, amely egy nagyon fontos eredmény volt számunkra a válogatott szünetet követően, bár az is egyértelmű, hogy javulnunk kell és jobban kell játszanunk. Ellenfelünk egy keményen dolgozó csapat volt, a három pont megszerzése pedig kulcsfontosságú volt, így most pozitívan tekinthetünk előre és készülhetünk a Molineux-be való látogatásunkra, amely nem egy kellemes helyszín egyik vendégcsapatnak se.

 

 

Ezt követően 6 mérkőzést játszunk majd kevesebb, mint 20 nap leforgása alatt, amely nagy erőpróba elé fogja állítani majd a játékoskeretünket. De ez az, amiért harcoltunk, hogy legyen lehetőségünk ilyen típusú mérkőzéseken is bizonyítani, úgyhogy a lehető legjobb módon igyekszünk felkészülni és mindent meg fogunk tenni.

 

A hétvégén biztossá vált a Huddersfield Town kiesése a Premier League-ből. Egy szerény klub, amely egy nagyszerű szezon után kiharcolta a bennmaradását tavaly, de most nem tudott ugyanolyan formát felmutatni azért, hogy jövőre is a legmagasabb szinten szerepelhessenek. Sok sikert kívánok jövőre a Championshipben, remélem hamarosan újra találkozunk.

 

Spanyolországban a Barca nem lassított a tempón, miután a barcelonai városi derbin legyőzték az Espanyolt. Ahogy az Atletico Madrid sem, amely a Vitoria ellen tudott nyerni. De ma Iago Aspast szeretném kiemelni, aki egy sérülés miatt három hónap után először játszhatott a hétvégén, amely idő alatt a Celta a kiesőzónába sodródott. Annak ellenére, hogy 2-0-s hátrányba kerültek, hátára vette a csapatát és fordítani tudtak a Balaídosban. A kispadon hullajtott könnyei megmutatták, hogy a modern futballban is vannak még érzelmek. Egyértelmű, hogy a játékosoknak is vannak érzelmeik, bár ki-ki másként mutatja ki, Iago pedig megmutatta, mennyire szenvedett attól, hogy ilyen hosszú ideig nem tudott csapata segítségére lenni. Ő egy lenyűgöző játékos, aki nagyon megérdemelte ezt a sikert.

 

Mára elköszönök. Legyen szép hetetek.

 

Ölelés,

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolves - Manchester United

Premier League 33. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!