Ryan mulatság a középpálya közepén

Egy újabb meccs, egy újabb kiváló oktató teljesítmény Ryan Giggstõl.


Miután egy gólos elõnyt szerzett a Manchester United az elsõ mérkõzésen, a klub legtöbb mérkõzésen pályára lépõ játékosan ma este két zseniális elõkészítéssel segítette át csapatát a Chelsean és jutott be a Bajnokok Ligája elõdöntõjébe.

Egy újabb kortalan produkció egy komoly ellenféllel szemben, Giggs ragyogott annak ellenére, hogy a középpálya közepén kapott most lehetõséget, a szintén vezéregyéniség, Michael Carrick mellett.

"Élvezem" - mondta a Sky Sportsnak. "Carrick volt mellettem, aki fantasztikus volt mindkét mérkõzésen és olyan játékosok vettek körül, mint Ji és Nani vagy Antonio, nekem pedig csak élveznem kellett a játékot."

 


"Azt hiszem, könnyebb itt,mint a széleken. A szélen szükséges fel-le rohangálni, középen pedig folyamatosan a te pillanataid jöhetnek. Élvezem nagyon."

Giggs elismerte, a United a szerencsével sem állt hadilábon - miután az elsõ mérkõzésen egy büntetõt nem fújtak be ellenük, valamint Chicharito vezetõ gólja is lesrõl született - és tisztelettel adózik a keményen küzdõ Chelsea játékosok elõtt.

"Kemény játék volt ma" - mondta Ryan. "A Chelsea remekül játszott és nagy öröm, hogy rajtuk keresztül jutottunk az elõdöntõbe. Nyilvánvaló volt, hogy gól kell nekik, mi is próbáltunk gólt szerezni, hogy ezzel levegyünk bizonyos nyomást magunkról."

"Azt hiszem, nagyon jól játszottunk hátul. Jó tervünk volt és bár a Chelsea néha nyomást gyakorolt ránk, sikerült pár igazán remek gólt szereznünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!