Mata blogja: Hinni kell

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a még áprilisban előttük álló négy mérkőzés szolgáltatta a fő témát.


Üdv mindenkinek,

 

Elérkeztünk a szezon várhatóan utolsó négy hetéhez, így minden mérkőzés kulcsfontosságú. A vágyakat felelősséggel kell vegyíteni, de emellett maximálisan motiváltnak is kell maradni. Holnap játsszuk a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját, Barcelonába pedig tele motivációval utazunk. Nem jó eredmény 1-0-s hátrányban lenni, de mi vagyunk a Manchester United, ezt a mezt viselve pedig bármi lehetséges. Ez olyan dolog, amelyet már számtalanszor elismételtem, de ez az igazság, és ezt már sokszor megtapasztaltuk a szezon során is.

 

A West Ham szombati, Premier League-beli legyőzését követően vághatunk neki ennek a hétnek, de őszintén be kell vallanunk, hogy nem játszottunk jól. Három nagyon fontos pontot szereztünk egy olyan ellenféllel szemben, akik tudjuk miként játszanak ellenünk minden esetben, és most se tették könnyűvé a dolgunkat. Kulcsfontosságú győzelem volt egy áprilisi, négy nehéz és egyben fontos mérkőzésből álló sorozatot megelőzően. Ennek első állomása a Barcelona lesz, amire jelenleg a leginkább koncentrálunk, egy olyan stadionban, amely a United szurkolóknak és nekem is nagyon különleges. Ez az egyik legjobb helyszín, ahol játékos futballozhat, és reményeim szerint ezt egy nagyszerű mérkőzéssel tudjuk majd megmutatni. 20 évvel ezelőtt a klub a hite megtartásával egészen az utolsó másodpercig kitartott és egy lenyűgöző sikert tudott aratni. Az egy történelmi jelentőségű Bajnokok Ligája döntő volt, amelyre örökké emlékezni fog mindenki. Teddy Sheringham és a Főnök góljai a hosszabbításban nem csak a mi, de az európai klubfutball emlékezetében is élénken élnek, a Bajnokok Ligája történelemkönyvében pedig kiemelt helyet érdemelnek. Micsoda este. Remélem, hogy kedden este egy újabb varázslatos estét lesz lehetőségünk átélni. Hinnünk kell benne.

 

 

Mielőtt ma elköszönnék, szeretném a klub által a hétvégén útjára indított #allredallequal kampányra felhívni a figyelmet. Nagyon büszke vagyok rá, hogy tagja vagyok egy olyan kollektívának, amely elkötelezett az egyenlőség, a sokféleség és az integráció mellett. Fontos a futball, de az még fontosabb, hogy milyen dolgokat tudunk tanítani emberek millióinak. Gratulálok a klubunknak.

 

Remélem nagyszerű hetetek lesz,

 

Ölelés,

 

Juan


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Barcelona - Manchester United

Bajnokok Ligája negyeddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!