Solskjaer: Nem fogom 1999-et emlegetni

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, csapata eligazításakor nem fog az 1999-es Bajnokok Ligája döntőre utalni, amikor kedden este megpróbálják ledolgozni 1-0-s hátrányukat a Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján.


Solskjaer legénységének holnap este a Nou Campban lesz jelenése, amely stadion különleges helyet foglal el minden United szurkoló szívében, miután a norvég menedzser még játékosként ott szerzett utolsó pillanatos góljával nyerte meg a csapat a Bajnokok Ligáját, és érte el ezzel együtt a Triplázást.

 

A United múlt szerdán az Old Traffordon elveszítette a spanyol bajnokcsapat elleni párharc első felvonását, de Solskjaer igyekezett elhessegetni azokat a felvetéseket, miszerint a híres 1999-es diadalt használná majd motivációként a visszavágóra.

 

"Nem, nem fogom (említeni az 1999-es győzelmet), mert az a Bayern München ellen volt. Az egy döntő volt, tehát más dolog" - kezdte a klub kispadján nemrég véglegesített szakember.

 

 

"A PSG és a Juventus elleni idegenbeli meccseket fogjuk felhozni, ahol idén az otthonunktól távol tudtunk kimagasló képességekkel rendelkező játékosokat a soraikban tudó csapatokat legyőzni."

 

"Itt is sikerült időnként megnehezítenünk a Barcelona dolgát. Igen, a lefújáshoz közeledve ők irányítottak, náluk volt többet a labda, de ők nem igazán tudtak problémát okozni számunkra a saját térfelünkön."

 

A PSG elleni nyolcaddöntős párharc féltávjánál a Vörös Ördögök két gólos hátrányban voltak, de egy hatalmas hajrával be tudták biztosítani továbbjutásukat a legjobb 8 közé a Parc de Princes-ben.

 

 

Solskjaer pedig kijelentette, olyan játékosokkal a tarsolyában, mint Marcus Rashford, Anthony Martial és Paul Pogba, elég minőség áll rendelkezésére ahhoz a Unitednél, hogy újabb meglepetést okozzanak.

 

"Ha megnézzük, hogy ezek a játékosok milyen szintet képviselnek, akkor azt bátran kijelenthetjük, hogy veszélyt jelentenek, és nem tudhatják biztonságban kapujukat a házigazdák."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Barcelona - Manchester United

Bajnokok Ligája negyeddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!