Henderson maradna a Sheffield Unitednél

A Manchester United kapusa, Dean Henderson elárulta, maradni szeretne a Sheffield Unitednél miután hozzásegítette a csapatot a Premier League-be való feljutáshoz.


A 22 éves angol kapuvédő ebben a szezonban került kölcsönbe a Bramall Lane-re, csapata kapuját pedig 44 mérkőzésből 20 alkalommal megóvta a kapott góltól.

 

Mióta 2015-ben az Old Traffordra igazolt, már nem ez volt az első alkalom, hogy ideiglenesen más csapatnál védett, ugyanis hosszabb-rövidebb ideig a Stockport County, a Grimsby Town és a Shrewsbury Town kapujában is állt, míg a United felnőtt csapatában eddig még nem jutott szóhoz.

 

Az U21-es válogatott játékos elmondása szerint szívesen maradna végleg Dél-Yorkshire-ben amennyiben ez a lehetőség felmerülne.

 

"Személy szerint elfogtak az érzelmeim és azt mondtam a mesternek (Chris Wilder), hogy 'figyelj, ne hagyd, hogy elmenjek'" - kezdte Henderson a Sheffield United YouTube-csatornájának.

 

"De természetesen az a két klubon múlik, hogy képesek-e megegyezni az anyagiakban és egyebekben. Ettől függetlenül én nagyon szeretném, ha a következő szezonban is visszatérhetnék."

 

 

Chris Wilder alakulata a 2006/2007-es szezon óta először vívta ki feljutását a Championshipből annak köszönhetően, hogy míg ők 2-0-ra legyőzték az Ipswich Townt, addig a szintén az automatikus feljutásra hajtó Leeds United csak 1-1-es döntetlent ért el az Aston Villa ellen.

 

"Nagyon boldoggá tesz, és egyben el is érzékenyít, hogy segítettem ennek a klubnak visszajutni oda, ahova tartozik" - tette hozzá Henderson.

 

"Ez egy hihetetlenül nagy futball klub, amely megérdemli, hogy előrébb lépjen és ott legyen a Premier League-ben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!