Mata blogja: Keveset érő egy pont

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a Chelsea elleni rangadó szolgáltatta a fő témát.


Üdv mindenkinek,

 

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a születésnapi köszöntéseitekért. Lenyűgöző volt úgy felébredni a csapat szállodájában, hogy már számtalan üzenet várt. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy ennyire odafigyeltek rám, ezért pedig szeretnék nagy köszönetet mondani.

 

Ez most egy más szülinap volt számomra, hiszen éppen meccsnapra esett, ráadásul egy nagyon fontos mérkőzést játszottunk egy számomra különleges ellenféllel szemben, hiszen a Chelsea ellen léptünk pályára. Ez egy álom beteljesülése bárki számára, aki szereti ezt a sportágat. Ahogyan arra számítottunk, a mérkőzés nagy csatát hozott és izgalmas volt. Nagyon jól kezdtünk, domináltunk a mérkőzésen, nekem pedig volt rá lehetőségem, hogy előnyhöz juttassam a csapatomat. Mindig lenyűgöző gólt szerezni az Old Traffordon, az ezzel együtt járó érzést pedig nehéz szavakba önteni.

 

 

Sajnos az ellenfelünk kiegyenlített, az ezzel együtt járó egy pont pedig nem jelentett túl sokat számunkra a tabella jelenlegi állása szerint. Pedig úgy éreztük, hogy nyerhettünk volna, de most már csak annyit tehetünk, hogy optimistán előre tekintünk.

 

Nincs idő arra, hogy sajnáljuk magunkat, mert már arra kell koncentrálnunk, hogy vasárnap legyőzzük a Huddersfieldet, majd az utolsó fordulóban a Cardiffot is, aztán majd meglátjuk ez mire lesz elegendő a táblázaton. Ez a helyzet messze van az ideálistól, de mi csak arra tudunk hatással lenni, ami a mi irányításunk alatt áll, a többire nem. A bajnokság végén lesz majd rá idő, hogy mindent kielemezzünk és visszatekintsünk a történtekre, de most még ez a pillanat nem érkezett el.

 

A többi országban is a végéhez közeledik a bajnoki versenyfutás. Szeretnék gratulálni a Barca, a Juventus és a PSG játékosainak és a többi csapatnak is, amely megnyerte saját bajnokságát. Mindannyian megérdemelték. Gratulálok a szurkolóiknak is.

 

Ölelek mindenkit és még egyszer nagyon köszönöm az üzeneteket. Legyen szép hetetek.

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!