Solskjaer az átigazolási tervekről

A norvég menedzser fiatal tehetségeket szeretne igazolni, akik több éven keresztül szolgálhatják a klubot, mint Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney.


A Manchester United az elmúlt időszakban lemondott a korábbi átigazolási politikájáról, vagyis, hogy fiatal tehetségeket igazoljon, helyettük inkább nagynevű, már 'késznek' mondható játékosokkal próbálta erősíteni a keretét.

 

Ole Gunnar Solskjaer viszont visszatérne a tradíciókhoz, és inkább a jövőre építene, minthogy a közel elérhetetlennek mondható jövő évi esetleges bajnokcsapat összevásárlásába kezdjen.

 

"Úgy gondolom, hogy őszintének kell lennem a jövő évi bajnoki címmel kapcsolatban, amelynek elnyerése a számunkra jelen esetben a csodával határos lenne" - nyilatkozta az edző a vasárnapi meccs előtt.

 

 

"A következő szezonban csökkentenünk kell a hátrányunkat, viszont, ha februárban vagy márciusban is harcban lennénk a bajnokságért, az fantasztikus lenne."

 

"Amennyiben ez nem történne meg, akkor is a nyár olyan játékosokról fog szólni, akik több évig a klub szolgálatában állhatnak. Nem csupán a már készen kapott játékosokról. Soha nem voltunk egy készen kapott játékosokból összeállított csapat."

 

"Ronaldo nem volt kész játékos, Rooney szintúgy. Sok labdarúgó az ideérkezése után válik top játékossá."

 

"Mindig is ez lesz a modell számunkra - hogy mi fogjuk felfejleszteni a játékosokat, hiszen a legjobb stábunk van ehhez, a legjobb légkörrel."

 

"Valamint a legjobb szurkolókkal együtt, akik szeretik, ha a játékosok izgalomba hozzák őket, ez fogja őket felpattintani és a bevonzani a székükbe, remélhetőleg" - tette hozzá Ole.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!