Ryan, az örökifjú

A walesi varázsló továbbra is rendre óriási örömöt szerez mindannyiunknak játékával és frissességével, mely olykor még a legedzettebb fiataloknak is a becsületére válna.


A United legemblematikusabb figurája elmondta, óriási harc folyik a klubnál hétrõl hétre a csapatba kerülésért, és többek közt ennek is köszönhetõen áll talpon még áprilisban is Sir Alex Ferguson legénysége a három legfontosabb sorozatban. Bizonyára a skót menedzser legenda számára meccsrõl meccsre nagy fejtörést okoz az aktuális kezdõ tizenegy megnevezése, ám meg kell hagyni, minden bizonnyal számos edzõkollégája szeretne efféle gondokkal küszködni heti rendszerességgel.

Elérkezvén a 2010/11-es szezon véghajrájához, Giggs úgy érzi, körülbelül 20 olyan játékos van a keretben, akik rendre joggal pályáznak a kezdõbe jutásra, de azzal is tisztában kell lenniük társainak, hogy a 10+1, az 10+1, így nem juthat szóhoz mindenki egy-egy meccsen.

 

http://img845.imageshack.us/img845/3381/united3newcastle0ashx.jpg

 

Példának okáért a Chelsea elleni BL-negyeddöntõ odavágóján az egész szezon során fantasztikusan teljesítõ Nani nem lett nevezve a kezdõbe, és csupán csereként kapott lehetõséget a Stamford Bridge-en. De a portugál mellett például Dimitar Berbatov és Paul Scholes még csak pályára sem léphetett a visszavágón, még akkor sem, amikor már végérvényesen eldõlt a továbbjutás sorsa; Michael Owen pedig még a padra sem ülhetett le.

"Az önbizalmunk nagy és több játékos is visszatért" - kezdte nyilatkozatát Giggs az MUTV-nek. "És éppen ez az, amire vágysz a hajrában."

"Nem akarod, hogy sérülések hátráltassák a csapatot. Teljes keretet szeretne mindenki, hiszen most már három naponta váltják egymást a meccsek."

"A menedzser ismét kihagy majd egyeseket és változtat az összeállításon szombaton, ebben biztos vagyok, és azok a játékosok, akik szóhoz jutnak, harcolni fognak a pályán."

"Örülünk, amiért sugárzik a magabiztosság a csapatban, talán 20 olyan játékosunk is van, akik küzdenek a 11 hely egyikéért."

Remélhetõleg a Vörösök ereje a továbbiakban is megnyilvánul, hiszen a feszített menetben feltehetõen még a keret zömére szükség lesz ahhoz, hogy sikeresen zárjuk az idei szezont.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!