Vidic is jelölt lehet az U23-as csapat kispadjára

A legfrissebb értesülések szerint az egykori csapatkapitány, Nemanja Vidic akár vissza is térhet a Manchester Unitedhez, mégpedig az U23-as csapat kispadjára.


A hírt nemrég a szerbiai Vojvodina csapat edzője, Nenad Lalatovic erősítette meg, aki úgy véli, hogy az egykori kiváló védőből remek edző lehet.

 

"Ajánlatot kapott a Manchester United B-csapatától" - mondta Lalatovic a boszniai ELTA TV-nek.

 

"Azt mondtam neki, hogy ez egy remek lehetőség a számára, ha edzői karrierbe szeretne kezdeni, viszont még nem döntött az ajánlatról."

 

 

A Manchester United korosztályos csapatának május óta nincs edzője, azaz Ricky Sbragia távozása óta.

 

A korábbi edzőt Nicky Butt, az akadémia vezetője menesztette, miután a csapat csak a hatodik helyen végzett a Premier League 2 nevű korosztályos bajnokságban.

 

A 37 éves Vidic 2016-ban vonult vissza az Inter csapatából, azóta pedig nem foglalkozott labdarúgással profi szinten.

 

Vidic már korábban is azt rebesgette, hogy egyszer majd edzőként is ki szeretné magát próbálni, az állítólagos ajánlat pedig remek kezdet lehet a szerb védő számára, aki Ole Gunnar Solskjaerral is jó kapcsolatot ápol.

 

 

Az egykori csapatkapitány egyébként Jose Mourinhót is kritizálta az elmúlt szezonban, és már akkor felvetette, hogy egyik nagy álma, hogy egyszer visszatérjen a csapathoz.

 

"Ha a Sir Alex Ferguson érát szeretnénk összehasonlítani az elmúlt három, négy évvel, akkor a Manchester United egyértelműen nincs azon a szinten, amelyet a szurkolók elvárnak" - mondta tavaly a BeIN Sportsnak Vidic.

 

"Hinnünk kell abban, hogy a klub fejlődni fog."

 

"Hogy őszinte legyek, a jövőben menedzser szeretnék lenni."


SPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!