Solskjaer: Ez olyan, mint egy új kezdet

Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, hogy a Manchester United felkészülési túrája során játékosai elkezdték jobban érteni azt az új rendszert, amit játszatni akar velük.


A Vörös Ördögök a Perth Glory, a Leeds United és az Internazionale legyőzésével eddigi három felkészülési mérkőzésük után még hibátlanok, a következő, Tottenham Hotspur ellen Sanghajban rendezendő összecsapásuk előtt Ole Gunnar Solskjaer pedig kihangsúlyozta abbeli vágyát, hogy egy sokkal aktívabb, passzokra építő játékot honosítson meg a Unitednél.

 

"Ahogy korábban is elmondtam, szerintem fontos, hogy jól kezdjünk, mert egy jó rajttal sokkal nagyobb esélyeket biztosítasz magadnak ahhoz, hogy a végén is jó helyen végezz. Most úgy érzem, hogy ez egy új kezdet számunkra" - kezdte a norvég menedzser.

 

 

"Szeretnénk minél előbb megtalálni azt a stílust, amelyben játszani akarunk, ehhez pedig időben meg kell kezdeni a munkát, amely a felkészülési szezonban sokkal könnyebb, mint a szezon közepén."

 

"Természetesen beszéltünk erről az elmúlt hat hónap során is, de most tudtuk lerakni a rendszer alapjait fizikálisan és mentálisan is. Csapatépítés szempontjából is nagyon jól alakult eddig a túra számunkra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!