Pochettino "sajnálja" játékosai durvulását

Mauricio Pochettino bocsánatot kért a Tottenham játékosainak durva becsúszásai miatt, amelyeket a Manchester United elleni felkészülési mérkőzésen mutattak be.


A sanghaji összecsapáson háromszor is villant a sárga lap az első félidőben, azonban ezek közül egyiket se kapta Moussa Sissoko, aki egy párharc alkalmával kétszer is megtaposta Daniel Jamest.

 

Az esetet követően csetepaté alakult ki a két csapat között, mivel a United játékosai felháborodtak a csapattársuk ellen elkövetett szabálytalanságon, Pochettino pedig elmondta, nem kedveli, ha durvaságot tapasztal együttesénél.

 

"Bizonyos helyzetek eléggé elszomorítottak" - kezdte az argentin menedzser.

 

"Nem voltam boldog. Ez egy barátságos mérkőzés volt és természetesen bizonyos helyzetekben, amikor fáradt vagy, forróság van és nem a megfelelő tempóval érkezel meg egy akcióhoz, akkor néha elkésel és abból történhetnek dolgok."

 

"Bocsánatot kérek a játékosaim részéről a Manchester Unitedtől. A második félidőben szerintem visszaadták ezt, de ilyen a futball."

 

"Nem ez volt a játékosok célja, de néha a fáradtsággal együtt jár az elkésett belépő. Azért aggódtam, mert a felkészülés ezen szakaszában néha szükség van az agresszióra és a szenvedélyes játékra, de oda kell figyelni az erőnléti állapot fejlesztésére és arra is, hogy a játékunkat gyakoroljuk."

 

"Kicsit aggódtam, de a második félidőre nyugodtabb lett a mérkőzés."

 

 

Az első félidőben több alkalommal is James volt a londoniak becsúszásainak fókuszában, de a United menedzserére jó benyomást tett azzal, ahogyan kezelte ezeket a helyzeteket.

 

"Természetesen azt szeretnénk, ha vigyáznának rájuk" - tette hozzá Solskjaer.

 

"De ez egy férfias sportág, a futballban pedig nem veszíthetünk a becsúszások miatt, ameddig azok sportszerűek."

 

"Dan nagyon gyors és nem könnyű szerelni. Megtudom érteni, hogy játékosok miért késnek el az ellene való szerelési kísérleteikkor, ő pedig egy fiatal és bátor srác, aki ezek elől igyekszik elugorni."

 

"Kapott néhány rúgást a túra során, de idősebb emberként én szeretem a becsúszásokat. Jamesnél nincs fetrengés vagy színészkedés. Ha lent marad akkor megsérült, ha nem, akkor felkel és csak kisebb rúgást kapott. Van különbség a két dolog között."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!