Rashford a túrán résztvevő fiatalokról

Marcus Rashford pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy valaki megtudja tenni a lépést a Manchester United akadémiájáról a felnőtt csapat felé.


A Wythenshawe-ben született támadó emlékezetes módon duplázni tudott az FC Midtjylland elleni felnőtt csapatbeli debütálása alkalmával, majd három nappal később megismételte ezt a nem mindennapi mutatványt az Arsenal elleni hazai bajnokin is.

 

A United Review-nak most a Vörös Ördögök felkészülési túráján feltűnt ifjú reménységeit értékelte a csapat 10-ese...

 

Tahith Chong

"Chongy nagyon izgalmas játékos, amikor nála van a labda. Magam részéről csak azt szeretném, ha még jobban megmutatná magát, mert láttam játszani az U18-asok között és ott éjjel-nappal a védők között szlalomozott, 90 percig pedig nagyon megnehezítette a dolgukat. Láthattuk az Internazionale ellen is, hogy milyen az, ha a csapatban van ... amíg a pályán volt, addig alig bírták megállítani. Ez az, amit látni akarunk tőle."

 

James Garner

"Jimmy a korához képest nagyon érett. Pontosan ugyanannyi idősen kezdtem el játszani a felnőtt csapatban, mint most amennyi ő, de valószínűleg a játékom nem volt ennyire érett, mint az övé. Mivel középpályás, ezért gyorsabban is kell megérnie a feladatokra, de számomra ő egy nagyon jó játékos és szeretnék annak szemtanúja lenni, hogy ő és a többiek is igazi Manchester United játékosokká érnek."

 

 

Angel Gomes

"Angel egy újabb olyan személy, akiről a United rendszerében már évek óta tudjuk, hogy top játékos. Talán a vártnál egy kicsit több időbe telt számára, hogy eljusson erre a szintre - alacsonyabb, mint a legtöbb játékos akivel szembe kerül a pályán, de ő egy okos srác, aki a teste manipulálásával képes jó helyzetbe hozni magát anélkül, hogy szükség lenne a fizikumára. Ő egy nagyon eszes játékos, az ilyen játékosok fejlődését pedig úgy lehet elősegíteni, ha a lehető legtöbb játéklehetőséghez jutnak."

 

Mason Greenwood

"Mason elég laza. Ő csak szeretné élvezni a futballt. Mindig magamat látom egy kicsit abban, hogy ő se az a típus, akinek feltétlenül sok információra van szüksége. Néhány apró megjegyzés, egyébként pedig engedni kell játszani; ő így áll a futballhoz."

 

Axel Tuanzebe

"Számomra nem meglepő, hogy Axel milyen fejlődési utat járt be. Gyerekkorom óta együtt játszottam vele, 16-17 éves korában pedig ő volt az egyik legkeményebb védő, akivel valaha szembe találkoztam edzésen vagy tétmérkőzésen. Mindig is ezt vártam tőle. Vicces, ahogyan alakult, de most eljött az ő ideje."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!