12 millió United rajongó a Facebookon

Szenvedélyes rajongótáborának köszönhetõen a Manchester United hivatalos Facebook oldala növekszik a leggyorsabban a világ összes sportcsapatát figyelembe véve.


A kilenc hónapja fennálló Facebook.com/manchesterunited oldal a napokban átlépte a 12 millió fõs álomhatárt, ezzel a Vörös Ördögök továbbra is magasan a leginkább követett angol labdarúgó klub a közösségi portálon. (forrás: sportingintelligence.com)

 

A létszám azonban továbbra is folyamatosan bõvül, körülbelül 1 millió szurkoló dönt havonta amellett, hogy ezentúl Facebookon is figyeli a klubbal kapcsolatos híreket.

 

 

"Hatalmas a nemzetközi rajongótáborunk." – mondta a klub egyik szóvivõje. "Elég egyetlen pillantást vetni a szurkolótáborra, és láthatjuk, hogy mindenhol vannak rajongóink világszerte, Stretfordtól kezdve Szingapúron át Santiagoig, ami jól mutatja a Manchester United vonzerejét."

 

Ahhoz, hogy rajongóvá válhassunk a klub hivatalos Facebook oldalán és csatlakozhassunk a United világméretû családjához, elég annyit tennünk, hogy ellátogatunk a Facebook.com/manchesterunited oldalra és rákattintunk a "tetszik" gombra.

 

Aki pedig portálunkat, a ManUtdFanatics.hu honlapot szeretné kedvelni, IDE kattintva teheti meg.

 


facebook

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!