Mata blogja: Másik nap, ugyanaz a mentalitás

Juan Mata ettől a héttől már nem hétfőnként, hanem szerdánként jelentkezik blogbejegyzésével. Ezúttal a hétvégi vereség mellett arról is írt, miért döntött szerződés hosszabbítása mellett.


Üdv mindenkinek,

 

Ma annak a bejelentésével szeretném kezdeni, hogy hét évnyi vasárnapi blogposzt írás és hétfői publikálást követően úgy döntöttem, hogy mostantól szerdánként fogok jelentkezni nektek. Úgy éreztem, hogy a hétfőn megjelenő posztok túlzottan a legutolsó meccsünkre fókuszálnak, ami lehet jobb vagy rosszabb is, én pedig hiszem, hogy néha jó eggyel hátrébb lépni, és kicsit hagyni leülepedni a dolgokat.

 

Természetesen ma is szerettem volna nektek egy győzelmet követően írni, ahogyan azt már néhányszor megtehettem korábban, de ezúttal nem ez a helyzet, ezt pedig el kell fogadnunk. A vereségek a futball részei, bár úgy éreztük hogy túlzottan korán érkezett el. Szerencsére a szezon nagy része még mindig rendelkezésünkre áll, hogy kijavítsuk a hibáinkat és fejlődjünk.

 

 

Másrészről szeretném megemlíteni, hogy a múlt héten interjút adtam a Daily Telegraph újságírójának, James Burtnek. Rengeteg különböző dologról beszélgettünk. Köztük az előző szezonról és a szerződés hosszabbításomat megelőző hetekről. Elmondtam neki, hogy a helyzet ismeretében valószínűleg könnyebb út lett volna távoznom és elfogadni, hogy nem a Manchester United történetének legjobb időszakában érkeztem a klubhoz és ezért nem hosszabbítani. Azonban én hittem és mai napig hiszem, hogy megérte maradnom és azért dolgoznom, hogy ez a klub újra nagy trófeák megszerzéséért harcoljon. Itt akarok lenni és azért dolgozni, hogy a Manchester United újra az lehessen, ami volt korábban. Ilyen az én mentalitásom és nekem ezek a dolgok járnak a fejemben. Szerintem ugyanilyen mentalitással dolgoztak azok az emberek is, akik naggyá tették ezt a klubot, és ettől lett annyira egyedi és különleges.

 

Mára nincs több írnivalóm, köszönöm, hogy mindig itt vagytok!

 

Ölelés,

 

Juan

 

UI: Szeretnék nyilvánosan is gratulálni Eric Cantonanak, aki többek között a Common Goal mozgalmunk mellett való elköteleződése miatt a jövő héten UEFA elnöki elismerésben részesül majd. A mozgalom mentoraként megtiszteltetés egy csapatban dolgozni vele és ugyanazokat az elveket vallani arról, hogy a futball képes lehet jobbá tenni az emberek életét. Gratulálok King Eric!


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!