Kölcsönlesen: Négyen akcióban

Vegyes eredményeket hozott a hétvége a Manchester United felnőtt és akadémiai csapataiból Angliában vagy Európa más országaiban kölcsönben szereplő játékosainak.


A fiatal kapus, Dean Henderson, sorozatban negyedszer volt a kezdőcsapat tagja a Premier League-ben szereplő Sheffield Unitedben, akik 2-2-es döntetlent harcoltak ki szombaton, a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en.

 

Bár a londoniak támadója, Tammy Abraham duplázni tudott az első játékrészben, Henderson egy parádés védéssel akadályozta meg a szünet után, hogy mesterhármast szerezhessen. A Pengéknek ez is nagyban kellett ahhoz, hogy Callum Robinson találata, illetve Kurt Zouma öngólja révén pontot tudjanak menteni.

 

Azt követően, hogy pénteken véglegesítették az AS Romahoz történő kölcsönadását, Chris Smallingot a kispadra nevezték a Lazio elleni városi derbire - amely 1-1-re végződött a Stadio Olimpicoban. A középhátvéd várhatóan a válogatott szünetet követően, szeptember 15-én mutatkozhat majd be együttesében a Sassuolo elleni bajnokin.

 

Újdonsült olasz kölcsönklubjánál Alexis Sanchez sem jutott szóhoz, a chilei ugyanis a kispadon ülte végig az Inter 2-1-es Cagliari elleni sikerét. A milánóiak győztesgólját büntetőből Romelu Lukaku jegyezte.

 

Aidan Barlow megszerezte első gólját a Tromsø színeiben a Haugesund elleni 2-2-es döntetlen alkalmával a norvég bajnokságban, amelyet egyébiránt Ole Gunnar Solskjaer egykori klubja, a Molde vezet.

 

Loanee Aidan Barlow poached his first goal for Tromso showing great composure! from r/reddevils

Az akadémiai csapat kapusa, Kieran O'Hara kapott gól nélkül hozta le a Burton Albion angol harmadosztályú bajnokiját a Bristol Rovers ellen. A fiatal portás remek védéseket mutatott be a mérkőzésen, amellyel hathatósan hozzájárult csapata 2-0-s győzelméhez.

 

Egy másik akadémistánk, a 19 éves George Tanner negyedszer kapott lehetőséget a Morecambe-nél és végig is játszotta a Swindon Town ellen 3-1-re elveszített bajnokit az angol negyedosztályban. 

 

Joel Pereira sérüléséből való lábadozása miatt nem jutott szóhoz a Heartsban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!