Kölcsönlesen: Henderson és O'Hara is bizonyított

Újabb sűrű héten vannak túl Angliában és szerte Európában a Manchester United kölcsönadott játékosai.


Közülük is kiemelkedik valószínűleg Dean Henderson, aki a Sheffield United színeiben remekül szerepelt szombaton délután a Southampton ellen. A Bramall Lanen elszenvedett 1-0-s vereségük alkalmával a mérkőzés legjobbjának választották a szurkolók, többek között az első félidőben Che Adams helyzeténél bemutatott akrobatikus védése miatt. 

 

Henderson mellett egy másik kölcsönben játszó kapus, Kieran O'Hara is szintén jól muzsikált hétvégén. A hét közben a felnőtt ír válogatottban is debütált fiatal játékos remekelt a Burton Albion színeiben, amely eredményeként a táblázat első felében tanyázó Coventry City ellen 0-0-s döntetlent harcoltak ki. Kiemelkedő pillanata a harmadosztályú bajnoki utolsó negyedórájában érkezett el, amikor Jordy Hiwula lehetőségét hatástalanította, ezzel pedig már negyedik kapott gól nélküli meccsét hozta le.

 

Skóciában Joel Pereira sérülés miatt kihagyta a Hearts 3-2-es Motherwell elleni vereségét. A portugál portás eddig mindössze egyetlen mérkőzésen védhetett, akkor pedig éppen a Celtictől szenvedtek 3-1-es vereséget.

 

Két másik kapus, Alex Fojticek és Jacob Carney szintén pályára léptek a Stalybridge Celtic és a Stocksbridge Park Steels együtteseiben.

 

Olaszországban bemutatkozhatott az Internazionale színeiben Alexis Sanchez a szombati Udinese ellen 1-0-ra megnyert meccsen. A chilei játékos egykori csapata ellen az utolsó 10 percre állt be csereként Matteo Politano helyére. A háromszoros Bajnokok Ligája győztes alakulat három forduló után az egyetlen csapat, amely még száz százalékos a Serie A-ban, és vezeti a tabellát.

 

 

Chris Smalling a múlt héten megsérült és így kihagyni kényszerült az AS Roma vasárnapi, 4-2-es Sassuolo elleni győzelmét. Az angol válogatott bekk eddig még nem állhatott a Farkasok rendelkezésére, izomsérülése okán pedig további vizsgálatokon fog majd átesni.

 

Csalódást keltő estén van túl Aidan Barlow, aki a Tromso színeiben egy órát töltött a pályán a listavezető Molde ellen elszenvedett súlyos, 3-0-s vereségük alkalmával.

 

A Southend United színeiben sorozatban negyedik mérkőzésén szerepelt Ethan Hamilton, akik a Fleetwood Town elleni hétvégi összecsapáson szezonbeli első pontjukat gyűjtötték be. A fiatal skót játékos még a gólszerzéshez is közel állt egy remek lövés után.

 

Játékban volt George Tanner is, ám a negyedosztályban a Morecambe nagy pofonba szaladt bele a Scunthorpe ellenében. A védő végig a pályán volt a 3-0-ra elveszített mérkőzésen.

 

Ugyanebben az osztályban Cameron Borthwick-Jackson első félidei csereként állt be a Tranmere Roversbe, ám ő se tudta megakadályozni, hogy szintén 3-0-ra kapjanak ki az Oxford Unitedtől.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!