Hírek a sérültekről

Ole Gunnar Solskjaer a Liverpool elleni rangadót követően friss információkkal szolgált a sérültekről.


A menedzser a meccs utáni sajtótájékoztatóján elmondta, abban bízik, hogy számos játékosa visszatér a következő mérkőzésekre, mely a Partizan Belgrád elleni, csütörtöki találkozóval kezdődik.

 

Míg David De Gea már a Pool ellen is bevethetővé vált, Aaron Wan-Bissaka felépült betegségéből és Anthony Martial csereként lépett pályára vasárnap, amit nagyon vártunk már, addig Solskjaernak új sérültje is akadt Axel Tuanzebe személyében, aki a rangadó előtti bemelegítéskor szenvedett csípősérülést.

 

"Nem tudom, Axel hogy van, de remélhetőleg Jesse hamarosan visszatér" - felelte Ole, amikor arról kérdezték, hogy fest a kórterem.

 

"Anthony többet tud majd játszani."

 

 

Paul Pogba ezúttal sem volt a keretben, még nem épült fel bokasérüléséből, azonban a menedzser elárulta, a következő napokban új hírekkel szolgálhat a francia középpályásról.

 

"Holnap lesz egy tesztünk Paul esetében, megnézzük, hol tart és mennyi idő kell még a visszatéréséhez."

 

Luke Shaw - aki augusztus óta nem játszott - csatlakozhat Lingardhoz, hogy visszatérjen a játékhoz.

 

"Luke már nincs messze. Szóval jobb a helyzet, nagy plusz szintén."

 

Phil Jones - aki a Rochdale elleni találkozó óta nem szerepelhetett - elég egészséges volt ahhoz, hogy Tuanzebe sérülése miatt ő kerüljön a padra nevezettek közé, azonban Nemanja Matic hosszabb időre oldalvonalon kívülre kerülhet.

 

"Egy kis problémával játszott és úgy döntöttünk, tovább ezt nem lehet csinálni. Nem tudom még, hogy mennyi időre dőlt ki."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!