Friss hírek a holnapi bajnoki előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, a Manchester United három játékosának állapotára vár a szombati, Bournemouth elleni összecsapást megelőzően.


A találkozót megelőző sajtótájékoztatóján a menedzser elmondta, nagyon reméli, hogy Harry Maguire, Victor Lindelöf és Marcus Rashford is bevethető állapotban lesz holnap azután, hogy a Chelsea elleni győzelem alatt kisebb rúgást kapott mindhárom labdarúgó.

 

"Még korai erről bármit mondani" - nyilatkozta Ole. "Remélhetőleg holnap a pályán lehetnek."

 

 

"Tegnap kaptak bizonyos kezelést, ma egy kicsit többet, egy könnyed edzésen voltak, reméljük, hogy rendelkezésre állnak majd. Most még nem tudok pontosabbat mondani erről."

 

A holnapi PL-meccs még korai lesz Axel Tuanzebének, Luke Shawnak és Nemanja Matic-nak, ők nem lesznek az utazó keretben.

 

Shaw augusztus óta nem játszott, még a Crystal Palace ellen szenvedett combsérülést, míg Matic és Tuanzebe az elmúlt két hét során esett ki.

 

Tuanzebe a Liverpool elleni rangadó előtti bemelegítés alatt sérült meg, Matic pedig nem sokkal utána.

 

"Igen, Ők még nem állnak készen. Talán a válogatott szünet után. Mindig kockázatos, ha túl korán hozunk vissza egy felépülő játékost, de ha a válogatott szünet miatt lesz két extra hetünk, akkor utána már rendben kell lenniük."

 

Solskjaer korábban már megerősítette azt, hogy Paul Pogbára decemberig nem számíthat. A 26 éves középpályás bokasérüléséből lábadozik, szeptember 30-án játszott utoljára, az Arsenal elleni döntetlenen.

 

Eric Bailly a nyáron esett át térdműtéten, ő továbbra sem lesz játékra alkalmas állapotban a közeljövőben.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League 11. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!