Rashford: Ole tökéletes a United számára

A Manchester United csatára, Marcus Rashford szerint Ole Gunnar Solskjaer a tökéletes ember a klub előrehaladásához.


A norvég még ideiglenes menedzserként kiváló sorozatot futott a Vörös Ördögökkel, ami után márciusban kinevezték őt a csapat élére, ám Mauricio Pochettino - aki a Tottenhamet irányította - volt a legesélyesebb a posztra.

 

Pochettino immár munka nélkül áll, miután kedd este a Spurs-től távoznia kellett. Helyét a United korábbi menedzsere, Jose Mourinho vette át. Felmerülhet a kérdés, hogy a Spurs ex-menedzserének neve felmerül-e most a United háza táján, ám az észak-londoni fejlemények a hírek szerint nem befolyásolják Ole jövőjét.

 

Rashford nagyon jól érzi magát az egykori manchesteri csatár irányítása alatt és elmondta, Solskjaer komoly tényezőnek számított nála abban, hogy meghosszabbította szerződését.

 

"Nem hezitáltam a szerződésem aláírásakor" - nyilatkozta Rashford a Sky Sports News-nak. "Ugyanezt láttam nála is. Mindketten egy oldalon állunk, ugyanazokat a dolgokat akartuk a klub számára. Ole nagyszerű ember, kinek szívében a klub érdeke áll, úgyhogy szerintem nincs nála jobb ember erre a posztra."

 

A United 33 éve nem kezdte olyan gyengén a bajnokságot, mint idén, de az utóbbi időben sikerült kissé kozmetikázni a helyzetén azzal, hogy legutóbbi három PL-meccséből kettőt megnyert.

 

12 forduló után a manchesteriek a 7. helyen állnak kilenc ponttal lemaradva a negyedik helytől, de versenyben vannak az Európa-ligában, az FA-kupában és a Ligakupában is.

 

 

Rashford szerint a BL-indulás joga nem elég számukra, hiszen a Manchester Unitednek mindig trófeákért kell küzdenie.

 

"Talán 18 hónap (valójában két és fél év) telt el azóta, hogy megnyertük az utolsó trófeánkat" - folytatta az angol játékos. "Ha a szezon végén a top 4-ben leszünk, de nem nyerünk semmi címet, nem leszek boldog."

 

"Ha sikerül nyernünk trófeákat és bejutni a legjobb négybe, akkor elmondható, hogy sikeres szezont futottunk. Mindez csak arról szól, hogy mit is szeretnénk elérni a jövőben, hiszen tudjuk, ez az időszak nem változik meg egyik napról a másikra, Ole nem fogja megkapni rögtön azt, amit akar."

 

"Türelemmel kell lennünk. Míg keményen dolgozunk és hiszünk abban, amit teszünk, akkor rendben leszünk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sheffield United - Manchester United

Premier League 13. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!