Ole: Rashford a Spurs ellen mintha a játszótéren lett volna

Marcus Rashford két gólos, mérkőzést eldöntő teljesítménye a Tottenham Hotspur ellen frissítően gondtalannak tűnt, állítja a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


Rashford már a találkozó 6. percében beköszönt a londoniaknak, majd el is döntötte azt egy, a szünet után kiharcolt és értékesített büntetővel, így 2-1-es hazai sikerrel zárulhatott a rangadó. Produkciója visszapörgette az idő kerekét egészen tinédzser koráig.

 

"Ez a srác már 22 éves, de úgy játszott, mintha az udvaron, a kertben vagy a játszótéren lett volna a barátaival" - kezdte Solskjaer.

 

"Néha talán túlzottan nagy elvárások és nyomás nehezedik a vállára, mert mi nagyon sokat várunk tőle amiatt, amit már sokszor megmutatott."

 

"Azt akarjuk, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Azt akarjuk, hogy kimenjenek a pályára és amikor a labdával szembe kerülnek az ellenféllel, akkor ne féljenek annak elvesztésétől."

 

 

"Imádom ezt nézni és ezt akarják a Stretford Endről is látni. A United szurkolók azt szeretik, ha a szélsők és a csatárok bátran játszanak."

 

"A játékosokat az alapján választhatjuk ketté, hogy várnak-e a dolgok megtörténésére vagy ők maguk alakítják a történéseket, Marcus pedig a mozgásával, a döntéshozatalával, a direktségével és a pozitivizmusával utóbbiak közé tartozik. Nagyon boldog vagyok azt illetően, hogy mennyire érett."

 

"De nem számíthatunk arra, hogy minden alkalommal így fog teljesíteni."

 

"Tudom, hogy a szurkolók ezt szeretnék, ahogyan mi is. Azonban az természetes, hogy nem lehet mindig ezen a szinten, mert ez igazán klasszis teljesítmény volt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!