Ole: Rashford könnyen hasonlítható Ronaldohoz

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint "könnyű hasonlóságot találni" Marcus Rashford és Cristiano Ronaldo között.


Rashford szombati, Manchester City elleni találata már a 16. volt számára szezonbeli 27 válogatott és klub mérkőzésén - ez pedig már csak egyel kevesebb, mint amennyit az előző idényben összesen szerezni tudott.

 

A Vörös Ördögök támadója Solskjaer irányításával balszélsőként játszva találta meg formáját, az Old Traffordon pedig pontosan itt játszott Cristiano Ronaldo is mielőtt megnyerte volna pályafutása első Aranylabdáját és átigazolt volna 80 millió fontért a Real Madridhoz.

 

"Igen, nagyon könnyű összehasonlítani kettejüket" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Mindkét játékos technikája, testfelépítése, hozzáállása, képessége hasonlít - minden. Ennek a fiúnak minden esélye megvan arra a világon, hogy klasszis játékossá váljon. Reméljük, hogy ugyanígy fogja folytatni."

 

Ez már nem az első alkalom a szezonban, hogy Solskjaer megteszi ezt az összehasonlítást. A korábbi kiváló csatár még novemberben, Marcus Rashford távoli Chelsea elleni Ligakupa szabadrúgásgólját követően nyilatkozta azt, hogy "Cristiano Ronaldo-szerű" volt.

 

 

Rashford már most két számjegyű találatnál jár a Premier League-ben, amelyre eddigi karriere során csak egyszer volt példa. Solskjaer kihangsúlyozta, hogy Romelu Lukaku nyári Interhez való távozása miatt megnövekedett nyomás nehezedik a saját nevelésű támadó vállára a gólszerzés tekintetében.

 

Ettől függetlenül visszautasítja annak lehetőségét, hogy célszámokat határozzon meg számára.

 

"Nem akarok a gólok számáról beszélni" - tette hozzá.

 

"Addig, ameddig pozitív tud maradni és csak és kizárólag az jár a fejében, hogy miként tud az ellenfél kapuja elé odakerülni és helyzetet kialakítani, a gólok se fognak elmaradni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!