Lingard: Újra régi önmagam vagyok

Jesse Lingard elmondása szerint úgy érzi, hogy újra éles és "visszatért régi önmagához", miután kulcsszerepet vállalt a Manchester United legutóbbi két, Tottenham Hotspur és Manchester City elleni győzelmében.


A középpályás több mint két hónap után lehetett újra bajnokin a kezdőcsapat tagja december 4-én a Spurs elleni 2-1-es győzelem során és megtartotta helyét a szombati City elleni szintén hasonló eredménnyel végződött sikeres városi rangadón is.

 

Az ezeket megelőző Sheffield United és az Aston Villa elleni bajnokikon csereként jutott szóhoz, köztük pedig megszerezte szezonbeli első gólját, ráadásul csapatkapitányként az Astana elleni Európa-liga csoportmérkőzésen.

 

Egy manchesteri utcai futball eseményen a Sky Sports Newsnak nyilatkozva Lingard elmondta, úgy érzi, hogy kezd visszatérni legjobb formájába.

 

"Jól vagyok, újra önmagam tudok lenni. Egészséges és éles vagyok" - kezdte.

 

"Imádok a csapatért dolgozni, imádok meccseken szerepelni és azokat megnyerni."

 

Amikor arról kérdezték, hogy sikerült-e újra a 'régi Jesse-t' megtalálnia, így válaszolt:

"Igen, már visszatért és újra itt van. Minden játékos formájában bekövetkezik előbb vagy utóbb hullámvölgy, csak azon múlik az ebből való minél gyorsabb kikecmergés, hogy sikerül-e megtalálni a megfelelő egyensúlyt és visszatérni ahhoz az állapothoz, amely korábban sikerre vezetett."

 

"Természetesen nagyon frusztráló, ha nem léphetsz pályára és nem játszhatsz. De ettől függetlenül ugyanúgy megfelelő hozzáállásra és mentalitásra van szükséged ahhoz, hogy megtudd próbálni visszaállítani a megfelelő állapotot. Úgy éreztem, hogy ez már a Sheffield United ellen sikerült, onnantól kezdve pedig beindult a folyamat."

 

 

A United két egymás után aratott győzelmével feljött a Premier League ötödik helyére és már csak öt pontra vannak a top négytől, de Lingard kijelentette, hogy a szomszédvár felett aratott sikerüktől még senki sem bízza el magát.

 

"Nem ülhetünk túl sokáig a babérjainkon, még előttünk a szezon nagyobbik fele, ahol küzdenünk kell."

 

"Mérkőzésről-mérkőzésre haladunk, mindig csak a következő feladatra koncentrálunk. Nem akarunk a legutóbbi győzelmeink hatása alatt lenni, de természetesen az ilyen mérkőzésekből önbizalmat és örömet meríthetünk."

 

"Számunkra minden a kemény munkáról és arról szól, hogy tegyünk egymásért, illetve, hogy kitartsunk egymás mellett még az olyan nehéz időszakokban is, amilyeneket már átéltünk."

 

"Itt-ott lesznek hullámvölgyek a teljesítményünkben, de most minden arról szól, hogy fenntartsuk ezt a szintet és a lendületünket."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!