Bailly újra edzésben

Az Arsenal elleni rangadóval kezdődő sűrű, januári hónapra bővült Ole Gunnar Solskjaer edzésen résztvevő kerete, teljesértékű munkát végezhet ugyanis már Eric Bailly is.


Az erős testfelépítésű védőt boldogan fotózták le társai körében hétfőn reggel az Aon Training Complexben tartott közös gyakorlás során.

 

Az elefántcsontparti játékos éppen erőnléti állapota javításán dolgozik a sérülésekkel nehezített 2019-es éve utolsó napjaiban, amely során mindösszesen hét tétmérkőzésen állhatott csapata rendelkezésére.

 

Eric remekül kezdte az évet és parádés teljesítményt nyújtott az Arsenal és a Leicester City elleni mérkőzéseken, illetve részese volt a máig emlékezetes Paris Saint-Germain elleni két felvonásos Bajnokok Ligája párharcnak is.

 

De egy, a Chelsea elleni 1-1-re végződött bajnokin elszenvedett középszalag sérülés miatt az előző szezon végét kihagyni kényszerült, ahogyan az Afrikai Nemzetek Kupáját is hazája válogatottjával.

 

Bailly a felkészülési szezonra visszatérhetett a Vörös Ördögök közé, de egy újabb szerencsétlenül súlyos sérülés sújtotta ismét - amelyet a Tottenham Hotspur 2-1-es felkészülési mérkőzésen történt legyőzésekor szenvedett el Sanghajban.

 

Akkoriban Ole Gunnar Solskjaer úgy saccolta, hogy Baillyra legalább Karácsonyig nem számíthat, a norvég menedzser számítása pedig úgy tűnik igazolódott.

 

 

Bailly részvétele a csapat ma reggeli tréningjén azt vetíti előre, hogy hamarosan újra a pályán is láthatjuk majd.

 

Hiányzott viszont hétfőn az edzésről Axel Tuanzebe, Ashley Young, Scott McTominay és Paul Pogba is.

 

Tuanzebe a Colchester United elleni Ligakupa mérkőzés óta nem szerepelt a csapatban.

 

Ashley Young végigjátszotta a Burnley ellen 2-0-ra megnyert bajnokit a Turf Mooron, míg Scott McTominay kénytelen volt kihagyni a mérkőzést a Newcastle ellen összeszedett sérülése okán.

 

Pogba három hónapos kihagyása után két mérkőzésen kapott játéklehetőséget csereként, de a legutóbbi bajnokin pihent.

 

A játékosok edzésről való hiányzása nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesznek bevethetőek január 1-én az Emirates Stadiumban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!