Fergie ismét a téli szünet mellett

A skót sikeredzõ újból hangot adott véleményének, miszerint a téli szünetet Angliában is be kellene vezetni, ennek akadályát a televíziós társaságokban látja.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson megismételte felhívását: az angol futballban is be kellene vezetni a téli szünetet.

 

Ferguson – akit egyébként rendkívül bosszant legeredményesebb játékosa, Dimitar Berbatov sérülése a Schalke elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ elsõ összecsapása elõtt – nagyon régóta híve ennek az ötletnek.

 

Ferguson reméli, hogy bevezetik a szünetet – amit sok európai bajnokságban már kiharcoltak -, ugyanis ez mentális és fizikális elõnyt biztosítana a játékosoknak és a személyzetnek is.

 

"Évek óta ezt mondom" – nyilatkozta Ferguson a Sirius XM nevû mûholdas rádióállomásnak.

 

 

"Ezzel nem csak egy kis pihenõhöz juthatnának a játékosok, ezáltal a kisebb sérüléseket is el tudnánk kerülni."

 

"Mentálisan is feldobna mindenkit, beleértve a személyzetet is, õk is nagyon jól járnának ezzel a szünettel."

 

A 69 éves menedzser ezután sem fogja visszatartani véleményét, ameddig el nem éri a célját. Azt javasolja a televíziós társaságoknak, hunyjanak szemet a bevételek felett és vizsgálják meg az õ nézõpontját is.

 

"Valahogy nem figyelnek azokra az emberekre, akik igazán számítanak ebben a játékban – a szurkolókra, a játékosokra, a személyzetekre és az edzõkre."

 

"Ez van, amikor talán úgy gondolod, túl sok ereje van a TV-nek."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!