Giggs: Több is lehetett volna

Ryan Giggs és Wayne Rooney csalódottak az idegenbeli gyõzelem megszerzése ellenére is.


A Manchester United csapata kiváló teljesítményt nyújtva gyõzte le a Schalke alakulatát, így kedvezõ helyzetbõl, 2 gólos elõnnyel várhatja a jövõ szerdán esedékes visszavágót az Old Traffordon.


„Elég sok helyzetünk volt, vezethettünk volna akár 4-5 góllal is a félidõben. A mérkõzés elõtt aláírtuk volna a 2-0-ás eredményt, de a játék képe alapján most csalódottak vagyunk, amiért csak ennyi az elõnyünk. Tudtam, hogy ha ennyi helyzetet alakítunk ki, elõbb-utóbb meg fog törni a jég és betalálunk. Sikerült is megszereznem az elsõ gólunkat ballal, miután kihagytam elõtte egy hatalmas helyzetet jobb lábbal” – mondta Giggs.

 


Rooney ismét emberfeletti munkát végzett a mezõnyben Javier Hernandez mögött, nagyban hozzájárulva ezzel csapata sikeréhez. Az angol támadó azonban elõvigyázatos a visszavágót illetõen, megnyugtatóbb lett volna számára egy még nagyobb arányú gyõzelem.


„Soha nem lehet biztosra menni” – utalt Wayne Rooney a visszavágóra.


„Egy kicsit csalódottak vagyunk, amiért nem használtunk ki még néhány helyzetet. Nagyon jól játszottunk ma este, jó néhány hatalmas helyzetet alakítottunk ki. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékunkkal, nagyon jó eredményt értünk el az idegenben szerzett 2 góllal. Fontos gyõzelem volt ez számunkra.”


„Hazai pályán profikhoz méltóan kell befejeznünk, amit elkezdtünk, de a Schalke egy jó csapat, nem lehet õket fél vállról venni. Amikor az Inter Milan otthonába látogattak, ott 5-2 arányban gyõztek. Profiként kell kezelnünk ezt, és koncentrálnunk kell hazai pályán is, és akkor sikerülni fog a döntõbe jutás.”


Giggs ismét magához vette a szót, és a visszavágóval kapcsolatban kitért a vasárnapi, Arsenal elleni sorsdöntõ rangadóra is.


„Kemény mérkõzésünk lesz a hétvégén, a menedzser biztosan változtatni fog 1-2 helyen a csapatban, hogy frissen tartson minket a jövõ szerdai visszavágóra.”


„Nyilvánvalóan elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel, a pályára lépõ cserejátékosok is jól szerepeltek, tették a dolgukat ahogyan kell. Ez a játék nem csak 11 emberrõl szól, hanem egy egész csapatról” - zárta gondolatait a szélsõ.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!