A United reakciója a koronavírus miatti halasztásokra

A Manchester United mérkőzései elhalasztásra kerültek az Európa-ligában, az FA-kupában és a Premier League-ben a koronavírus miatt.


A Manchester United megtörte a csendet a soron következő Premier League, FA-kupa és Európa-liga meccsek elhalasztásával kapcsolatosan, amelyre a koronavírus miatt került sor.

 

Tekintettel az európai és az angol hatóságok intézkedéseire a COVID-19 terjedésének megállítására, a Unitednek a Tottenham Hotspur, Norwich City és LASK elleni mérkőzései mind elhalasztásra kerülnek.

 

A Premier League játékosai egy részének már pozitív lett a koronavírus-tesztje, míg mások önkéntes karanténba vonultak. A Manchester United játékosai közül Odion Ighalo és Scott McTominay lett lencsevégre kapva, amint az arcukat elfedve érkeztek meg a klub carringtoni edzőközpontjába.

 

 

A United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward elmondta, hogy nagyobb dolgokat kellett mérlegelni ilyen esetben, mint a futball és helyeselte az EFL és az UEFA döntését a mérkőzések betiltásáról, míg Ole Gunnar Solskjaer a szurkolóknak üzent, megköszönve a támogatásukat a csapat irányába.

 

"Miközben csalódást keltő látni a szezon szünetelését, felismertük, hogy nagyobb döntéseket szükséges meghozni ahhoz, hogy segíthessük megállítani a koronavírus terjedését" - mondta Woodward.

 

Solskjaer így nyilatkozott a kialakult helyzetről: "Szeretném megköszönni a szurkolóknak a hihetetlen támogatást amit a szezon során kaptunk és várjuk őket vissza az Old Traffordra, amint az biztonságossá válik."

 

A United 11 meccses veretlenségi sorozattal vonul szünetre, miután az Európa-liga nyolcaddöntőben 5-0 arányú győzelmet aratott a LASK csapata felett, amely mérkőzést a COVID-19 terjedésének megelőzése végett zárt kapuk mögött játszottak.

 

A csapat a hivatalos oldalán megerősítette, hogy az elhalasztott mérkőzések új időpontjait minél előbb meghirdetik. Várhatóan a következő mérkőzést a United idegenben fogja játszani a Premier League-ben a Brighton ellen április 4-én.

 

"A tervek szerint a halasztások lehetővé fogják tenni, hogy a mérkőzéseket már a szurkolókkal a lelátókon rendezhessék meg, és ebben az esetben a már megvásárolt jegyek érvényesek maradnának. További információkkal fogunk szolgálni a szurkolók számára, amint több részletet megtudunk" - közölte a klub.


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!