Bailly: A United nekem

Eric Bailly arról beszélt, mit jelent számára a United játékosának lenni.


Az elefántcsontparti játékos számára egy beteljesült álommal ér fel az, hogy a Manchester United játékosa lehet.

 

Bailly mind csapattársai, mind a klub szurkolói között nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően remek személyiségének, valamint a játékhoz való hozzáállásának.

 

Ugyan a felkészülési időszakban súlyos sérülést szenvedett, mostanra sikerült visszatérnie a pályára és bizonyította, hogy Solskjaer komolyan számolhat vele.

 

Közvetlenül a koronavírus miatti szünet bevezetése előtt Bailly eltökélten harcolt azért, hogy rendszeres lehetőséget kapjon a felnőtt csapatnál, most pedig arról beszélt, mennyire büszke arra, hogy annak ellenére is a klubnál lehet, hogy az elmúlt időszakban sorozatos sérülések hátráltatták karrierjét.

 

 

"Őszintén mondom, az, hogy a Unitedhez igazolhattam, egy álom beteljesülésével ért fel számomra."

 

"Elképesztő érzés egy ekkora klub kötelékébe tartozni. Ezért is vagyok rendkívül büszke, hogy a Unitedért játszhatok és ezért adok bele mindent, amikor a pályán vagyok. Szó szerint mindenemet odaadnám ezért a klubért."

 

Ezt követően Bailly kitért arra, mennyire szereti a labdarúgást, valamint mennyire hálás azért a lehetőségért, amit a sors adott számára.

 

"Tudod, imádok focizni. Ahogy már mondtam, nagyon büszke vagyok rá, hogy itt lehetek, de a játék szeretete mindig is bennem volt."

 

"Már az előtt ez volt a szenvedélyem, hogy megérkeztem ide, ez volt az, amit csinálni akartam. Az, hogy végül egy ekkora klubhoz kerültem, a lehető legjobb dolog, ami történhetett."

 

"Nem igazán tudom, hogyan tudnám leírni ezt az érzést, de tényleg lenyűgöző."


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!