Lukaku: Ole a maradásomat akarta

Romelu Lukaku szerint "nem volt energiája", hogy a Manchester Unitednél maradjon annak ellenére, hogy Ole Gunnar Solskjaer szerette volna, ha az Old Traffordon marad.


Lukaku augusztusban került a Serie A-ba, miután 2 évet töltött a Unitednél, ahol főképpen a második szezonjában rendszeres kritikákat kapott a teljesítményei miatt.

 

A United edzője, Solskjaer szeptemberben azt mondta, hogy Lukaku elengedése egy "helyes döntés" volt, mivel ez lehetővé tette, hogy a fiatal Mason Greenwood több játéklehetőséghez jusson a felnőtt csapatnál.

 

Egy Ian Wrighttal készített YouTube interjúban Lukaku elmondta, hogy: "Egy rossz éve bárkinek lehet a karrierje során. Tudod mik történtek a színfalak mögött, így alakult számomra. Szimplán csak így alakult számomra."

 

"Ez egy bonyolult helyzet volt, amikor döntést kellett hoznom arról, hogy el kell mennem valahova, ahol megtanulhatom más aspektusait a játékomnak, emellett pedig egy olyan emberrel dolgozhatok, aki kölcsönösen akar dolgozni velem."

 

"Ole a maradásomat akarta, de azt mondtam neki, hogy vége. Nem volt meg az erőm. Minden elismerésem neki, hiszen igazán emberien viselkedett és segített eligazolni."

 

 

Egy kihívásokkal teli szezonkezdet után a United formája javult, és versenyben van az angol bajnokságban a 4. helyért folytatott harcban, emellett pedig továbbra is szerepel az FA-kupában és az Európa-ligában is. Jelenleg viszont a futballt felfüggesztették a koronavírus járvány miatt.

 

"Jó úton járnak, mivel a megfelelő játékosokat viszik a csapathoz" - mondta Lukaku. "Ole jó munkát végez, és az eredmények egyre jobbak. Csak a legjobbakat kívánom nekik."

 

"Ez a klub olyan dolgokat adott nekem, amelyeket még soha életembe nem láttam, tehát kissé gyerekesnek tartanám, ha tiszteletlenül beszélnék a Manchester Unitedről, vagy bármelyik másik klubról, amelyikben Angliában játszottam. Szerintem már kinőttem abból, hogy visszaszóljak másoknak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!