Matic: McTominay legenda lehet

Nemanja Matic úgy véli, Scott McTominay-ben minden megvan ahhoz, hogy a Manchester Unitednél óriási pályafutása legyen.


A szerb játékos középpályás társa munkáját és hozzáállását méltatta, majd elmondta, szerinte Scott kulcsfontosságú játékos lesz az elkövetkezendő években.

 

"Mindig beszélünk, különösen amikor az első csapatnál kezdett játszani, de mostanra már sokkal tapasztaltabb játékos lett, olyan, mintha tíz éve a nagyok között szerepelne" - nyilatkozta Matic. "Nincs semmi problémánk vele."

 

"Úgy gondolom, nagyon fontos játékosa lesz a Manchester Unitednek az elkövetkezendő tíz, vagy még több év során. Olyan típusú játékos és személy, amilyenekre mindig szükséged van az öltözőben."

 

McTominay komoly hatással volt Ole Gunnar Solskjaer csapatára, miután visszatérhetett, gólt lőtt a Club Brugge ellen, a Man City ellen, miközben a csapat 11 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatot épített fel.

 

Matic - aki Scott két hónapos kiesésekor kiválóan megállta a helyét - azt gondolja, az, ahogyan Scott visszatért a csapatba, igazolja karakterét.

 

 

"Nagyon profi, rengeteg kvalitással bír" - folytatta a szerb. "Mentalitása olyan, amire szüksége van a Manchester Unitednek. Úgy gondolom, bármelyik edzővel, bármely klubnál nagyon jól megértetné magát."

 

"Nagyon örülök, hogy ilyen játékos van a keretben. Csak azt a munkát kell folytatnia, amit eddig tett és akkor biztos vagyok abban, hogy egy napon a Manchester United egyik legendája lesz belőle."

 

A 31 éves Matic - akivel a közelmúltban egy évvel meghosszabbította szerződését a klub - Juan Mata után a második legidősebb mezőnyjátékos a csapatban, és szívesen adja át több mint egy évtized során szerzett tudását a fiataloknak.

 

"Emlékszem, amikor 20, 21, 22 éves voltam, mindig az idősebb játékosokat figyeltem, miként edzenek, hogyan viselkednek. Fontos dolog ez és remélem, én is tudok segíteni a fiatalabb játékosainknak. Nyilvánvaló, nagyon sok fiatal játékosunk van."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!