Bruno bízik Pogbában

Bruno Fernandes nagyon várja már, hogy amint a labdarúgás visszatér a rendes kerékvágásba, együtt játszhasson Paul Pogbával.


Fernandes nagy lelkesedéssel beszélt Pogba képességeiről egy szurkolói kérdésre válaszolva.

 

A portugál azt is elmondta, bár az idei szezon nehéz volt Paul számára, aki sérülése miatt csak nyolc alkalommal játszott, de szerinte a francia világbajnok játékos csattanós választ ad majd, ha végre mérkőzéseket lehet játszani.

 

Arra a kérdésre, hogy mennyire izgatott amiatt, hogy együtt játszhat Pogbával, Bruno így felelt: "Nagyon, nagyon. Úgy vélem, sok jó játékosunk van a középpályára."

 

"Paul hosszú ideje sérült és amit tudunk, hogy remek kvalitásai vannak. A labdarúgásra elmondható, hogy az emberek elfelejtik az általad tett jó dolgokat, ha épp hibát követsz el. 34 meccsen jól játszhatsz, majd jön egy rossz mérkőzésed és mindenki arra fog emlékezni."

 

"Paul egy rossz pillanatból jön a mostani helyzet miatt. Mikor játszott, a klub és a csapat nem volt jó, mert nagyon magasak voltak a Paullal szembeni elvárások, hiszen ő egy top játékos és a Manchester United rengeteg pénzt költött érte, ezért nagyon nagy elvárások vannak felé."

 

"Amikor ilyen helyzetben vagy, olyankor normális, hogy nem játszol úgy, mint egy szupersztár, hiszen mindenki azt várja tőle, mint amit Ronaldótól a Juvénál, vagy Messitől a Barcelonánál. Mindenki ezt várja tőle Manchesterben, hiszen tudják, megvannak benne az ehhez szükséges kvalitások. Ez is a Paulba vetett bizalmat tükrözi. A csapat minden egyes tagja nagyon bízik benne."

 

Fernandes kiválóan kezdte manchesteri pályafutását, kilenc mérkőzése során három gólig és négy gólpasszig jutott.

 

Az, hogy Bruno és Paul együtt szerepeljenek, nagy bizakodásra ad okot a szurkolók körében, minek oka nyilvánvaló Fernandes szerint, aki öt alkalommal is játszott már a francia középpályás ellen a Serie A-ban, amikor még az Udinese csapatát erősítette.

 

"Ismerem Pault a Juvéból, játszottam ellene Olaszországban. Elhiheted nekem, nagyon nehéz játszani ellene" - folytatta Fernandes.

 

 

"Mivel a középpályán játszom, figyelem őt. Ugyanabban a sorban játszunk, szóval igen nehéz ellene focizni, hiszen erős és technikás. Nehéz olyan játékost találni, mint ő; nagy, erős és technikás. Nehéz olyan játékos találni, mint ő, rengeteg kiváló képességgel bír. Remélem, hogy hamarosan visszatér."

 

Pogba visszatérése közel volt már, ám egy hónapja felfüggesztettek minden eseményt a járvány miatt, de Fernandes úgy véli, amint újraindul minden, Pogba meleg fogadtatásban részesül majd visszatérésekor, hogy segíteni tudja a 11 mérkőzés óta veretlen Unitedet.

 

"A felfüggesztés előtti héten kezdte meg az edzést velünk, szóval ha visszatér, akkor egyből a csapatban lesz és játszani fog. Biztos vagyok abban, mit tud adni Paul a csapatnak. Sokat adhat, remek kvalitásai vannak és azt hiszem, hogy a klubnál lévő pozitív energiával - hiszen sok meccset nyertünk, jó formában voltunk - mindenki, a szurkolók és mindenki más sokkal türelmesebb lesz Pogbával."

 

"Olykor, amikor a dolgok nem mennek a legjobban, azt érzem, hogy nincs meg felénk a kellő türelem. Ez normális, mert a szurkoló nyerni akar. A labdarúgás a győzelemről szól; nem a játékról."

 

"Ám a csapaton belül sokkal nagyobb immár az önbizalom. Úgyhogy azt hiszem, ha Paul visszatér, érezni fogja ezt és többet fog adni a következő hónapok, a következő meccsek során."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!