Evra óvatosságra int az Ágyúsokkal kapcsolatban

Evra figyelmeztette a csapattársait, hogy tartaniuk kell az Arsenaltól, mint sebzett vadtól az Emiratesben.


 A United 6 pontos elõnnyel rendelkezik a legközelebbi rivális Chelsea csapatával szemben, ám nincs lehetõség a lazításra, ugyanis a hétvégén Wenger fiaihoz látogatnak a Vörös Ördögök.

 

Habár az Ágyúsok az utolsó három mérkõzésükön mindössze 2 pontot kapartak össze - ezzel szinte esélyük sem maradt az idei Premier League trófea megszerzésére  – Evra mégis óvatosságra szólítja fel a Unitedet, hiszen az Arsenal egyetlen esélye a gyõzelem az Emiratesben, ha bele akarnak még szólni az elsõségért folyó harcba.

 

„Félnünk kell tõlük, mint sebzett vadtól, mert az Arsenalnak ezen áll vagy bukik minden” – mondja a világklasszis védõ.

 

„Meg akarják majd mutatni, hogy még mindig harcban állnak a bajnoki címért”

 

 

Az Arsenal látványos ”összeomlása” némi igazolást ad Evra szezon elején tett nyilatkozatának, miszerint Wengernek el kell döntenie, hogy iskolát vagy futballklubot vezet.

 

Ám a 29 éves francia nem akart újra belemenni ebbe a vitába, inkább arra koncentrálna, hogy vasárnap ne szakítsák meg impresszív rekordjukat az Emiratesben.

 

„Szép eredményeink voltak itt korábban, de a statisztikák nagyon gyorsan változhatnak”

 

„Még van rajtunk némi nyomás, mert a hétvégén egy nehéz meccs vár ránk, azonban ezt egy nagy lehetõségként kell felfogni"

 

„Ha kikapunk és a Chelsea megveri a Spurst, akkor 3 ponttal érkezhetnének az Old Traffordra  - ez az amit észben kell tartanunk” – fejezte be Evra. 

 
 

TEAMtalk


teamtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!