Keane: Még mindig van mit tenni a Manchester Unitednél

11 meccses veretlenségi sorozaton volt túl a United a koronavírus pandémia kirobbanása előtt, de a korábbi kapitány szerint továbbra is távol vannak attól, hogy bajnokesélyesként beszélhessünk róluk.


A Manchester United visszaállította ugyan a jó hangulatot az Old Traffordon, Roy Keane felhívta azonban a figyelmet, hogy továbbra is hosszú út vezet addig, hogy a klub ismét bajnoki címért legyen harcban.

 

A koronavírus következtében bekövetkező mérkőzés felfüggesztések előtt a United egy lenyűgöző, 11 mérkőzéses veretlenségi sorozatot tudhatott maga mögött.

 

Keane-t lenyűgözte a United feltámadása és lát lehetőséget arra, hogy a klub újra a régi fényében tündököljön. Ennek ellenére a korábbi United kapitány figyelmeztet arra, hogy továbbra is hosszú munka vár a klubra annak érdekében, hogy ismét bajnokesélyesként számoljanak velük.

 

"Az elmúlt pár mérkőzésen egyértelműen érezni a jó hangulatot a United részéről" - mondta a 12 Old Traffordon töltött szezonjában hét Premier League címet szerző Keane a The Football Shownak.

 

"Mindemellett ott motoszkál mindenki fejében az is, hogy Paul Pogba és Marcus Rashford is egészségesen visszatérhet a szezonban, ami hatalmas lökést adna a csapatnak."

 

"Ugyanakkor továbbra is hosszú az út a Unitednek. Nagy a lemaradás a Manchester City és a Liverpool mögött. A jelek egyértelműen jobbak, mint 6-12 hónappal ezelőtt és az új igazolások is remekül beilleszkedtek, akik idővel egyre jobbak lesznek."

 

 

"Ha újra elkezdenek mérkőzéseket játszani, és jó helyen tudnak végezni a szezon végén, tudnak szerezni egy-két minőségi játékost a nyáron, akkor egy újabb lépést tesznek afelé, hogy újra ott legyenek, ahová tartoznak, de hosszú még az út odáig."

 

A Manchester United számos támadó játékossal lett összeboronálva, akiket potenciálisan leigazolhatnak, amint az átigazolási időszak újra megnyílik.

 

Jadon Sancho, Jack Grealish és James Maddison csak egy pár név azokból, akik potenciálisan az Old Traffordra kerülhetnek, de Keane úgy hiszi, a védelemnek nagyobb szüksége van az erősítésekre.

 

"Az emberek mindig arról beszélnek, hogy a nagy kluboknak támadó játékosokra van szüksége" - tette hozzá. "Ennek ellenére továbbra is úgy hiszem, hogy a Unitednek egy vagy két védőre van szüksége."

 

"Nem vagyok lenyűgözve a belső védőpárossal, újabb belső védőre van szükségük, és Luke Shaw-val sem vagyok elégedett. Brandon Williams újoncként remekül teljesített, annak ellenére is, hogy jobb lábasként játszik abban a pozícióban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!