Cole: A United hamarosan esélyessé válik

A Manchester United korábbi csatára, Andy Cole szerint egykori csapata jó úton jár és az elkövetkezendő néhány szezonban kihívást jelenthet a bajnoki címre.


Cole öt bajnoki címet nyert hat év alatt a Uniteddel, amihez képest az utóbbi szezonokban jóval kevesebb sikert élhettek meg az Old Traffordon.

 

A United legutóbb 2013-ban nyerte meg a Premier League-t, azóta pedig egyszer sikerült második helyre érni.

 

A manchesteriek nagy riválisa, a Liverpool 30 éve vár arra, hogy magasba emelhesse az angol bajnoki trófeát, ám az egykori csatár szerint a Unitednél nem lesz ilyen komoly aszály a címek elnyerése terén.

 

A bajnokság felfüggesztése előtt remek formában volt Ole Gunnar Solskjaer csapata, melyről Cole így beszélt a Sky Sports-nak: "Határozott előrelépés történt. Kis lépések megtételéről szól a dolog. Amikor arról beszélünk, hogy a következő szezonokban kihívó lehet a klub a bajnoki címre, azt mondom, őszintén szeretnék hinni benne."

 

 

"A Liverpoolnak 30 évbe telt, hogy ebbe a helyzetbe kerüljenek - soha nem akarom a Manchester Unitedet abban a helyzetben látni, hogy 30 évet kelljen várni újabb bajnoki címre."

 

"A Man United oda fog jutni - a jobb játékosok megtartásával és jobb játékosok megszerzésével - talán a következő, vagy az azt követő szezonban."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!