Evra: Ronaldo igent mondott a visszatérésre

Patrice Evra elárulta, Sir Alex Ferguson közel járt ahhoz 2013-ban, hogy visszacsábítsa Cristiano Ronaldót a Manchester Unitedhez - és Gareth Bale-t is le akarta igazolni.


A francia hihetetlen kijelentést tett a UTD Podcast legújabb részében, mely során számos kérdést tettek fel Evrának, többek között megkérdezték Sir Alex 2013-as visszavonulásáról is. A korábbi bekk bevallotta, óriási sokk volt neki és a csapattársainak is.

 

"Amikor a manchesteri pályafutásom legnehezebb pillanatairól beszélünk, azt mondanám, talán ez az" - vélekedett Pat.

 

"Emlékszem, két héttel előtte a sajtóban sok helyen az jelent meg, hogy Ferguson visszavonul a következő évben, ő meg azt mondta: 'Patrice, soha nem vonulok vissza. Még további tíz évig itt leszek."

 

"Majd azt mondta: '99 százalékban biztos vagyok abban, hogy Cristiano Ronaldo és Gareth Bale nálunk lesz. Csak erre a két játékosa van szükségem, hogy ismét elnyerjük a Bajnokok Ligáját. 99 százalék!"

 

"Őszintén szólva, amikor Cristianóval beszéltem és kérdeztem erről, ő azt mondta, igent mondott a főnöknek és csatlakozni fog hozzánk. Ezt mondta nekem."

 

Azonban mint azóta tudjuk, sem Ronaldo, sem Bale nem igazolt a Unitedhez és a főnöknek sem volt újabb évtizede a Vörös Ördögök kispadján.

 

"Két héttel később az öltözőben ültünk és vártunk" - folytatta Evra. "Amikor megérkeztünk Carringtonba, rengeteg kamera volt ott és azt gondoltam: 'Wow, valaki nagyon rosszat csinált. Talán egy újabb játékos sztori. Valaki rosszat csinált, bajban vagyunk.' De megérkeztünk és többen azt mondták, hogy az öltözőben kell maradnunk, mert a főnök beszélni akar velünk. Amikor a menedzser megérkezett, hogy mindenkivel beszéljen, az soha nem jelentett jó hírt."

 

 

"Bejött és azt mondta: 'Nagyon sajnálom. Még mielőtt én mondtam volna, már egyesek azt említették, hogy visszavonulok. Ezért láttátok azt a sok kamerát. De vissza fogok vonulni, mert a feleségemnek szüksége van rám.' Bocsánatot kért van Persie-től és Shinjitől, hisz épp csak megvette őket. Tőlük kiemelten bocsánatot kért."

 

Miközben Patrice-t letaglózták a hírek, azt is elárulta, ez semmilyen módon nem befolyásolta a United iránti elkötelezettségét.

 

"Nem tudtam elhinni. Azt hittem, valami átverés. Emlékszem, vezettem hazafelé - úgy, mint mikor vezetsz, de nem arra figyelsz. Csak gondolkoztam, hogy ez valós és tényleg távozik?"

 

"A feleségem megkérdezte, mi történt. Azt mondtam neki: 'Ferguson visszavonul.' Mire ő: 'Oh, a legjobb hír! Akkor jövőre távozunk!' Én azt mondtam, hogy nem Fergusonért játszottam. Én a klubért játszottam. A címerért fociztam, a szurkolókért, a főnökért és a csapattársaimért, úgyhogy ez nem ok arra, hogy elhagyjam a Manchester Unitedet."

 

"De nehéz nap volt a Ferguson iránt filozófiám miatt... soha nem féltem Sir Alex Fergusontól, de mindig félek csalódni. Egy rossz meccsen játszani és elengedni őt."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!