Pereira: Május 18-án visszatérhet a United

A Manchester United játékosai egyéni edzéseket végeznek az otthoni karantén ideje alatt.


A Premier League csapatai közül az Arsenalnál és a Tottenhamnél szigorú szabályok keretei között már elindult a felkészülés, míg a csapatok többsége még nem tért vissza a közös gyakorlatokhoz.

 

A koronavírus világjárvány miatt korábban külföldre hazatérő manchesterieket visszarendelték Carringtonba, hogy a hónap közepétől tervezett tréningeket ők is megkezdhessék.

 

"Ha jól alakulnak a dolgok, akkor május 18-án 6 fős csoportokban edzésbe állhatunk, ám elővigyázatosságból elkülönülten, a pálya hat különböző pontján, hogy ne kerüljön mindenki kontaktba egymással" - mondta Andreas.

 

"Egy-két hétre rá talán már a teljes keret együtt készülhet."

 

Minden sorozatot figyelembe véve a pandémiát megelőző időszakban 37 alkalommal kapott szerepet a brazil, ami az eddigi legmagasabb szám egy szezonon belül, mióta 2014-ben a felnőtt keret tagja lett.

 

A belgiumi születésű középpályás, akit szerződése 2023-ig köt az Old Traffordra, továbbra is szívesen folytatná Manchesterben, habár nem titkolt vágya, hogy egy másik nagy klubban is kipróbálhassa magát a jövőben.

 

 

"Jelenleg a Unitedre összpontosítok, hogy megfelelő teljesítményt tudjak nyújtani."

 

"Ez az első olyan idény, amikor kezdőembernek érezhetem magamat, ezért szeretném jó játékkal bebiztosítani a helyemet."

 

"Nagyon boldog vagyok a klubnál, viszont labdarúgóként az is vonz, hogy új utakra lépjek. Kedvelem a Barcelona, Real Madrid és a Bayern München nagyságú óriásokat."

 

"De boldogan maradok, 16 éves korom óta rengeteg segítséget kaptam. Egy sikeres Vörös Ördögökkel töltött karrier után Brazíliába igazolnék. Azt kizártnak tartom, hogy máshova menjek a szigetországon belül."

 

Pereira gyerekkori kedvenc együttesénél, a Santosnál fejezné be profi pályafutását.

 

"Ez nem kérdés számomra, ott akasztanám szögre a stoplist, de nem levezetni mennék, ahogy sokan gondolnák."

 

"Szeretnék trófeákat elhódítani, mint például a Paulistát (Sao Paulói állami bajnokság), és bármi mást, amire lehetőség van."

 

"Nem henyélnék a tengerparton, hanem küzdenék, hogy később majd azt kérdezzék egymástól az emberek: "Emlékszel, milyen remek volt Pereira a Santosban?"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!