Fred: Remélem, Pogba marad

A brazil bízik benne, hogy a világbajnok továbbra is Manchesterben folytatja.


Számtalan hír látott már napvilágot arról, hogy a Manchester United kénytelen lesz megválni Paul Pogbától a nyáron, Fred viszont nem engedne el az Old Traffordról egy hozzá hasonló sztárt.

 

Pault a Juventus is visszacsábítaná, de régi kérője, a Real Madrid is szívesen soraiban tudná a franciát.

 

Mivel formája, erőnléte és elköteleződése mindig is kérdéseket vetett fel Angliába való visszatérése óta, jövőjének sorsa sosem állt távol a címlapoktól.

 

Sérülései miatt mindössze 8 alkalommal léphetett pályára idén, távollétében a United pedig megszerezte a mágikus dolgokra képes Bruno Fernandest.

 

A portugál gyors beilleszkedése után felröppentek a pletykák, hogy Ole Gunnar Solskjaer már nem feltétlenül tartana igényt Pogba szolgálataira.

 

Mindenesetre, ha a Vörös Ördögöknek sikerülne egy egymást jól megértő Pogba-Fernandes párosra szert tennie a középpályán, Frednek igazán meg kellene harcolnia a kezdő tizenegybe kerülésért, ugyanakkor elmondása szerint nem lenne szomorú emiatt, mert a keret mélysége a csapat versenyképességét biztosítaná.

 

 

Ezt szem előtt tartva, a 27 éves labdarúgó azt szeretné, ha a 69-szeres válogatott maradna, és rácáfolna az őt érő kritikákra.

 

"Pogba remek játékos. Akik nap mint nap együtt dolgoznak vele, azoknak ez nem kérdés. Természetesen azt akarjuk, hogy maradjon, sokat jelent a csapatnak" - mondta a Shakthar Donetsk korábbi légiósa.

 

"Elképesztő kvalitásai vannak, a Premier League egyik legjobbja. Nagy segítségünkre lehet, ezért nem hagynám, hogy távozzon."

 

"Ugyanabban a pozícióban játszunk, de minél több minőségi játékos van egy klubnál, annál jobb, nem lehet csak 11 emberre építeni egy egész idényt. Őszintén remélem, hogy a következő átigazolási időszak után is nálunk lesz, biztosan hatalmas erősítés lenne."

 

A dél-amerikai sokat profitált Pogba kényszerű hiányzásának köszönhetően, minden sorozatot tekintve 39-szer húzhatta magára a vörös mezt a szezon folyamán, mutatott teljesítménye alapján pedig elkezdte törleszteni az érte kiadott 52,5 millió fontos vételárat.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!