Rooney: Túl korán rúgták ki Van Gaalt

Wayne Rooney szerint 2016-ban túlzottan korán rúgta ki a kispadjáról Louis van Gaalt a Manchester United.


Van Gaalnak két év után kötöttek útilaput a lábára, ráadásul José Mourinho röviddel azt követően váltotta, hogy a Crystal Palace 2-1-es legyőzésével megnyerték az FA-kupát.

 

A holland irányításával 2015-ben még sikerült elcsípniük egy bajnoki negyedik helyet, egy évvel később azonban már nem sikerült Bajnokok Ligája indulást érő helyen végeznie a Vörös Ördögöknek. Mindazonáltal a klubnak azóta is csak egyszer, José Mourinho második idényében, a 2017/18-asban sikerült beverekednie magát a top 4 közé.

 

A korábbi Bajnokok Ligája győztes edző keze alatt Rooney viselte a csapatkapitányi karszalagot, mielőtt 2017-ben, már Mourinho regnálása alatt, az Evertonhoz igazolt.

 

 

"Hihetetlenül csalódott lettem, amikor Louist kirúgták. Számomra hihetetlenül nagy élvezet volt vele együtt dolgozni" - idézi a Sunday Mirror Rooney szavait.

 

"Legalább még egy, harmadik szezonra a kispadunkon kellett volna maradnia. Sokkal erősebbé váltunk az ő irányítása alatt."

 

"Én úgy éreztem, hogy a dolgok fejlődőben vannak körülöttünk, a játékosok pedig elkezdték átvenni és megvalósítani az elképzeléseit. A vele együtt töltött két év során többet tanultam, mint bármelyik másik menedzsernél."

 

"Ez az, amiért mindig is hálás leszek neki. Nem csak azért, mert csapatkapitánnyá nevezett ki, hanem a felém irányuló bizalmáért és hitéért is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!