Csökkenő bevétel a harmadik negyedévben

Ed Woodward a mai napon bemutatta a Manchester United harmadik negyedévének pénzügyi adatait, melyekből kiderült, hogy a teljes bevétel 18,7 százalékkal 123,7 millió fontra esett.


Az ügyvezető alelnök az elmúlt hónapban elismerte, a United nem immunis a koronavírus okozta válság pénzügyi nehézségeivel szemben, bár kijelentette, a klub nagyon versenyképes maradhat a közelgő nyári átigazolási időszakban.

 

A világjárvány miatt ebben a negyedévben kevesebb mérkőzést játszott a csapat, így a meccsnapi bevétel és a közvetítési díj is csökkent.

 

Az utolsó mérkőzés március 12-én, a LASK elleni, zárt kapuk mögött lejátszott EL-összecsapás volt. Azonban jó hír, hogy a Premier League klubok játékosai végre ismét edzésbe álltak.

 

"A középpontban továbbra is a kollégáink, szurkolóink és partnereink egészsége áll, nagyon büszkék vagyunk arra, ahogy reagáltak a válság idején a klubhoz tartozók" - kezdte mondandóját Woodward.

 

 

"A járvány kezdete óta a Manchester United és az alapítványunk segítséget nyújtott közösségünk kórházainak, jótékonysági szervezeteinek és iskoláinak, valamint támogatást nyújtott a frontvonalban dolgozók és a kiszolgáltatott szurkolók számára."

 

"Ezen tevékenységek jól tükrözik klubunk alapvető értékeit és ellenálló képességünket, melyeket sokszor megmutattunk hosszú történelmünk során és a jelenlegi kihívások alatt is megismételjük."

 

"Ebben a szellemiségben azt várjuk, hogy a csapat biztonságosan visszatérjen a pályára és arra az izgalmas lendületre építsen, melyet Ole és a játékosok korábban elértek, miközben minden szükséges lépést megteszünk a közegészség védelme érdekében."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!