Shaw: A legerősebb csapattársaim

Luke Shaw elárulta, ki az a négy játékos, akiket a legerősebbeknek tart.


Heti naplója részeként a bal bekk szurkolói kérdésekre reagált, az egyik kérdés pedig arról szólt, kik a legerősebbek a keretből.

 

Luke elmondta, Scott McTominay és Axel Tuanzebe - két saját nevelés - szörnyetegként dolgoznak az edzőteremben, míg Nemanja Matic-tól és Paul Pogbától elképesztően nehéz elvenni a labdát.

 

"Oh, ez nehéz" - válaszolta Shaw. "Fizikálisan erős csapatunk van."

 

"Mindenki elég versenyképes és sok olyan srác van, aki imád a konditerembe menni. Scotty nagyon erős és agresszív a súlyokkal, Axel szintén imád edzőterembe járni."

 

 

"Ezen felül viszont ott vannak olyanok, mint Nemanja és Paul, akiktől nagyon nehéz elvenni a labdát, szóval valószínűleg ezt a négy játékost mondanám."

 

Egy másik kérdés arról szólt, hogy ki a legügyesebb, legtechnikásabb társa a keretből.

 

"A legügyesebb? Ott van Rashy és Anthony, ők mindketten rendkívül technikásak. Edzéseken sokat látunk ebből, mint ahogy az emberek látják meccseken."

 

"Paul ebbe is bekerülne, mert nagyon ügyes és azt kell mondjam, ő a legtechnikásabb. Korábban említettem már ezt a naplómban, de valóban kiváló technikai képességekkel rendelkezik. Az ő képességeivel nem tudom nem őt választani."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!